لک صورت یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای پوست ایجاد شود و به دلایل مختلفی ایجاد شوند. از منظر طب ایرانی، لکه ها و تیرگی های پوست در اغلب موارد ناشی از تجمع مواد زائد سرد و خشک یا به عبارتی همان رسوب سودا در زیر پوست به علت تغذیه و سبک زندگی غلط یا اختلال در اندام های داخلی بدن از جمله دستگاه گوارش و کبد یا ضعف پوست است. طب ایرانی یک مکتب کل نگر است، به این معنی که برای شناخت صحیح بیماری و ارائه درمان مناسب، سلامتی تمامی بخش های بدن، ژنتیک، شرایط زندگی، ویژیگی های روحی، شرایط سنی، جغرافیایی و... را برای یافتن عامل برهم زننده تعادل و توازن جسمی در فرد بیمار در کنار یکدیگر می سنجد. برای درمان بیماری در مرحله اول سبک زندگی و به ویژه تغذیه فرد تصحیح شده و پس از اصلاح سبک زندگی، درمان دارویی از سایر اصول درمانی در طب ایرانی هستند.
از منظر طب ایرانی علل مختلفی در بروز کک و مک و لک پوستی دخیل هستند که در دراز مدت موجب تیرگی پوست می شوند از جمله:
انواع مختلفی از لکه های پوستی وجود دارد که متداول ترین آنها ملاسما، لکه های خورشیدی و لکه های ناشی از التهاب پوست است.
اعتقاد بر این است که ملاسما بر اثر تغییرات هورمونی ایجاد شده و اغلب در دوران بارداری پدیدار می شود. لکه های پوستی ممکن است در هر ناحیه از بدن دیده شوند؛ اما بیشتر برروی شکم و صورت ظاهر می شوند.
این لکه ها ناشی از آسیب پوست توسط اشعه ماوراء بنفش خورشید هستند که در اثر قرار گرفتن طولانی مدت در برابر نور خورشید، بر روی پوست ایجاد می شوند. این لکه ها معمولاً در مناطقی که در معرض نور خورشید قرار دارند ایجاد می شوند، مانند پوست صورت، پوست دست و پا، شانه و بازو ها.
این نوع لکه ها معمولاً بعد از التهابات پوستی مانند جوش، آکنه و یا اگزما بر روی پوست ایجاد می شوند.
همچنین بخوانید : کاربرد ، ماندگاری ، هزینه و عوارض مزوتراپی پوست صورت
پزشکان با معاینه ی چشمی می توانند لکه ها را شناسایی کنند. آنها ممکن است از درماتوسکوپ نیز استفاده کنند. این وسیله، نوعی ابزار بزرگ نمایی دستی بوده که برای معاینه ی پوست از آن استفاده می کنند.
از منظر طب سنتی، لکه ها و تیرگی های پوست در اغلب موارد ناشی از تجمع مواد زائد سرد و خشک یا به عبارتی همان رسوب سودا در زیر پوست به علت تغذیه و سبک زندگی غلط یا اختلال در اندام های داخلی بدن از جمله دستگاه گوارش و کبد یا ضعف پوست است. همچین به عقیده ی متخصصان طب ایرانی، افراد سودا مزاج، لک های صورت بیشتری دارند. در واقع سوداوی مزاج ها بیشتر در معرض این مشکل هستند؛ به همین دلیل باید از خوردن بادمجان، عدس، گوشت گوساله، ترشیجات، سرکه، غذاهای کنسروی و غذاهای مانده پرهیز کنند.
برای خواندن مقالات ماندگاری و نقاط تزریق ژل و جامع ترین اطلاعات درباره تزریق بوتاکس کلیک کنید.