بخورید تا جوش نزنید
اسفناج و محصولات لبنی کم چرب حاوی مقدار زیادی ویتامین A هستند که به شفافیت پوست کمک می کنند.
استفاده از این محصولات نخستین گام برای از بین بردن جای جوش هاست.
شاه توت،زغال اخته،توت فرنگی ،لوبیاها و موز همگی حاوی آنتی اکسیدان هستند.
آنتی اکسیدان ها نه تنها به سلامت پوست کمک می کنند بلکه با عث تقویت سیستم دفاعی بدن نیز شده و از بروز برخی سرطان ها نیز جلوگیری می کنند.
شیر،سالمون،گردو،روغن کانولا،بذر کتان سرشار از اسیدهای چرب (امگا 3 و امگا 6) بوده که برای ساخت غشا سلولی ضروری هستند.این مواد غذایی باعث کاهش جوش های پوست می شوند تمام غذاهایی که از گندم تهیه می شوند همچنین بوقلمون ،ماهی تن،آجیل با داشتن مقدار زیادی سلنیوم برای پوست لازم اند و جوش های سطح پوست را بسیار کاهش می دهند.
چای سبز،اگر چای سبز را با عسل میل کنید طعم فوق العاده ای پیدا خواهد کرد.این گیاه حاوی پلی فنول است که می تواند غشا سلولی را تقویت کند.اسفناج نیز سرشار از ویتامین A است که برای سلول های بدن مفید می باشد .
به خاطر داشته باشید خوردن غذاهایی که حاوی روی هستند کمک بسیاری به از بین رفتن جوش های صورت می کند.غذاهای حاوی روی شامل:
سویا،تخم آفتاب گردان،زرده ی تخم مرغ،جگر،مرغ ،ذرت نارگیل،چغندر می باشند.
میزان مناسب روی مورد نیاز هر فرد در طول یک شبانه روز حدود 300تا 450 میلی گرم است که می توان آن را سه بار در طی روز جذب کرد.