سوالات پزشکی :
سوال :

دکتر بعد از لیزر موی زائد دو هفته پیش روی سینه هام سوخت بعد خشک شد کند ولی جاش مونده ناراحتم چیکار کنم بره؟پوستم گندمی روشنه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید کرم ضد لک استفاده نمایید [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشيد خدمت دکتر خوبم.آقاي دکتر من براي بار 4ليزر کک مک کردم اين بار بعد از ريختن دلمه ها جاشون قرمز شده يعني يه کم بيشتر از دفعه هاي قبل. تماس گرفتم منشيتون گفتن تا 2 هفته پماد ترميمي را بزنم ميخواستم نظر شما را هم بدانم ؟ و ديگه اينکه کرم ضد لک را کي شروع کنم ؟ ممنون از زحمات شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرم ترمیم را بزنید ضد لک را بعد از برطرف شدن قرمزی شروع کنید [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیکک مک لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.دختری 21 ساله هستم.تنبلی تخمدان دارم و به همین جهت پرمویی بسیار شدید هم دارم.به شکلی که روی شگم-کمر-ران موهای مشکی و زیادی دارم.در حال حاضر داروی داستینکس-اتیسترون-اسپیرنولاکتون 100 و فیناستراید میخورم به مدت 6 ماه.لطفا راهنمایی کنید و بگویید برای درمان کامل موهای بدنم از چه راه حلی باید استفاده کنم؟چون این مسئله بسیار از لحاظ روحی به من فشار میاره

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مصرف داروها باعث بهبود تنبلی تخمدان میشود ولی برا ی درمان کامل موها بهترین درمان لیزر موهای زائد است [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دكتر اميدوارم هميشه حالتون خوب باشه ميشه لطف كنين يه قرص يه محلول يه مكمل غذايي و يك شامپو براي جلوگيري از ريزش موي اندروژنيك به من معرفي كنين....

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای درمان ریزش موی آندروؤنیک مصرف قرص فیناستراید و محلول ماینوکسیدیل را باید زیر نظر پزشک پوست و مو به صورت بلند مدت انجام دهید [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر من اقایی هستم که در ناحیه بازو کمر و کتف داری پرمویی شدیدهستم پوستم سفیده و موها ضخیم...میخواستم هزینه کلی همراه باتخفیف و تعداد جلسات و چند درصد موها ازبین میرن رو بدونم....این موها عصبیم کرده اعتماد به نفسمو ازم گرفته... با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

هزینه بستگی به تعداد شات دستگاه و طبعاً وسعت محل دارد تعداد جلسات بستگی به خواست شما در میزان از بین رفتن مو دارد برای آقایان معمولا 3-1 جلسه لیزر موهای زائد کافی است حدوداً هر جلسه 40 -20% موها از بین میرود [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام. سه برادریم که ریش هایمان بسیار بسیار سریعتر از دیگران بلند می شود. به قول عوام اگر شب سه تیغه هم کنیم، دقیقا فردا صبح مثلا ساعت نه ده، انگار نه انگار ریشمان رو دیشب زده ایم. یعنی نسبت به بقیه اقوام و دوستان سرعت رشد چند برابری در یک روز دارد. اغرق نیست واقعا چند برابره دکتر. پدرم و اقوام هم کسی این گونه و به این شدت اصلا نیست. واقعا عاجز و درمانده شده ایم شدید. اولا علت این رشد سریع موهای صورت چیست؟ دوما نظرتان درباره کرم ژروویتال و باله آ و همچنین لیزر چیست؟ اگر پیشنهاد لیززر است، چه نوع لیزری و چند جلسه؟ ممنون از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر ژنتیکی سرعت رشد ریشهای شما بیشتر است اثری ندارد لیزر برای از بین بردن موها است و برای کاهش سرعت رشد مناسب نیست [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد لینک مستقیم این سوال

سوال :

باعرض سلام خدمت شما.دکتر من 20ساله هستم و حدوده 1ماه میشه که دچار ریزش مو شدم با توجه به اینکه موهای خوش حالتو پری داشتم الان بخاطره این مسئله خیلی ناراحتم.شماچه دارویی واسه رفع ریزش موم تجویز میکنید؟ سوال دومم اینکه مدت طولانی هستش که ساق پام در اثر درآوردن موهای زیرپوستی دچار لکه شده.واسه درمانش چه چیزی موثره؟ سپاس ازلطف شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان ریزش مو نیاز به معاینه برای تشخیص علت ریزش مو دارد باید به پزشک مراجعه نمایید به طور معمول استفاده از داروهای ضد لک بسیار موثر است در صورتی که اثر نداشت از لیزر میتوان استفاده کرد [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام- جناب دکتر ،من مدت چند سال است که کف پای چپم در گودی از زیر پوست دارای یک خارش شدید وضعف درونی است البته گاها با ورزش مخصوصا استفاده از وزنه و آن هم ورزشهای دست این حالت رفع میشود ولی مجددا بر میگردد. لطفا بفرمایید علت چه میتوانند باشد و چه باید انجام دهم. با تشکر از توجه و پاسخ جنابعالی

دکتر علی فرخانی :

با سلام. ضعف کف پا اگر همراه با درد باشد بایستی از نظر اعصاب پا بررسی شود ولی اگر مشکل شما صرفاً خارش است، به دکتر متخصص پوست مراجعه نمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیکف پا لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام مدت 5 سال است که از درد مزمن در عضله ذونقه(درست سمت راست ستون فقرات)رنج مي برم. اين درد هنگام حمل کيف دستي،کار با کامپيوتر،واليبال و ... به شدت زياد ميشود.لطفا راهنمايي کنيد باتشکر مهدي دانا 90.1.24

دکتر علی فرخانی :

با سلام، شما بایستی ابتدا از نظر وضعیت مهره های گردن معاینه شوید. زیرا دردهای مزمن در ناحیه عضله Trapezius یا ذوذنقه ای می تواند ارجاعی از مهره های گردن باشد. برای این کار می توان از رادیو گرافی گردن یا نوار عصب و عضله EMG کمک گرفت و بر اساس آن پلان درمانی را تهیه نمود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خدمت اقای دکتر . پسری 21 ساله هستم قدم 180 و وزنم 75 است استخوان بندیم به نسبت باریک است مخصوصا از مچ تا ارنج . چند روزی است که قرص جوشان کلسیم دار میخورم .لطفا برای اینکه یه خورده عرض استخوانهام بیشتر بشه باید چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

دکتر علی فرخانی :

اندازه های استخوان ها کاملاً ژنتیکی بوده و ربطی به خوردن کلسیم ندارد. ولی با ورزش های مخصوص می توان تا حدی استخوان ها را تقویت نمود. ورزش هایی مانند وزنه برداری می تواند در دراز مدت استخوان ها را ضخیم تر نماید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان ورزش لینک مستقیم این سوال

سوال :

ba salam. aya dar darmane falaje atfal ham faaliyat mikonid? mamnun

دکتر علی فرخانی :

عوارض بیماری فلج اطفال مثل ضعف عضلانی و دردهای موضعی درصورت وجود، با روش های فیزیوتراپی تا حدی بهبود می یابند، ولی خود بیماری خیر. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیفلج لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام -پدر من 60سالشه-حدود 13 سال پيش بعلت چسبندگي مهره هاي گردن تحت عمل جراحي قرار گرفتند.الان حدود 1 سال است از گزگز شدن انگشتان و كرختي دست و بازوها و درد بين دو كتف و زير يك كتف وشانه همان سمت شكايت دارند.در MRI فتق ديسك و خار استخواني در مهره هاي گردن و فتق ديسك ملايمي در ستون فقرات در ناحيه L3 ,L4 نشان داد. الان حدود 5 روز است از درد شديد در قسمت ستون مهره هاي سينهاي درست در پشت جناغ سينه شكايت دارند . كه با استراحت بهبود نمي يابد . دكترهاي متخصص مغز و اعصاب برايشان شل كننده نخاع و گاباپنتين تجويز كردن كه تاثيري ندارد. چكار بايد بكنيم.

دکتر علی فرخانی :

با سلام، درد پشت جناغ ابتدا بایستی از نظر قلبی بررسی شود ولی دردهای دیسک گردن را با کشش گردن و لیزر تراپی می توان تا حد زیادی بهبود بخشید. با توجه به سابقه جراحی ایشان، مراجعه حضوری توصیه می شود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدرد لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام،پدر من مدتی است که دچار ضعف شدید عضلانی شده و حرکت کردن برایشان بسیار سخت شده.ایشان دیابت دارند و روزانه 2بار و هر بار 16 واحد انسلین تزریق میکند،همچنین ایشان پارکینسون نیز دارند و چند سالی است که از دور.های مادوپار،آمورال،رئکوئیپ نیز استفاده میکنند.قلب ایشان نیز دارای گرفتگی خفیف بوده که برای ایشان بالن گذاشته ایم/سوئال اینجانب از جنابعالی این است که 1-برای بهبود وضع حرکتی ایشان فیزیوتراپی و ابدرمانی در استخر را باتوجه به شرح حال مختصری که بنده گفتم صلاح میدانید ؟2-اگر دارو تقویتی برای بهبودب ایشان هست لطفا معرفی کنید یا در صورت صلاح دید حضورا خدمت برسیم؟ ممنون از لطف بی دریغ شما

دکتر علی فرخانی :

با سلام، آب درمانی برای ایشان در صورتیکه در آب فقط راه بروند مشکلی ندارد. ضعف عضلانی ایشان را می توان توسط فیزیوتراپی بهبود بخشید. داروهای تقویتی نیز میتوان برای ایشان تجویز نمود ولی با توجه به بیماری قلبی و دیابت که دارند، بهتر است حضوراً معاینه شوند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام مجدد.لطفا به سوالم با كد36142602 پاسخ دهيد.ممنونم.(با عرض سلام و خسته نباشيد.پسري28 ساله ومجرد هستم كه حدود6ماهه ازدرد بيضه سمت راست رنج ميبرم.متخصص كليه باتوجه به آزمايش خون وادرار وسنوگرافي كليه و بيضه گفته كه ازلحاظ اورولوژي مشكلي ندارم فقط واريكوسل خفيف اونم در سمت چپ دارم و 3 عدد سنگ در كليه چپ به ابعاد كمتر از3 م.م.دو تا متخصص اورولوژي رفتم يكي گفته كه اييديديم دارم (بدونه گرفتن آزمايش و دوماه آنتي بيوتيك خوردم كه فرقي نكردم) دومي با آزمايش خون وادرار وسونو بيضه وكليه گفته كه هيچيد نيست .به نظر شمامن بايد چه كار كنم ؟ خيلي دردش اذيتم ميكنه مخصوصا وقتي تحريك جنسي ميشم . من بايد پيشه چه نوع دكتري برم؟مرسي ازراهنماييهاي شما.ايا مشكل ستون فقرات ميتونه علت درد در بيضه بشه؟)

دکتر علی فرخانی :

با سلام، دردهای ناحیه Testis می تواند مربوط به بیضه و یا دردهای ارجاعی از ناحیه کلیه باشند، ولی اگر بررسی های اورلوژی مربوطه نرمال بوده است، می توان درمانهای ضد التهابی مانند Magnet Therapy را امتحان نمود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیبیضه لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام وخسته نباشيد من خواهري دارم كه به طور مادرزادي به بيماري پوكي استخوان مبتلاست.او 13 سال دارد ولي توان راه رفتن وايستادن ندارد حالا كه بزرگ شده انجام كارهايش بسيار مشكل شده. آيا هيچ راه بهبودي براي او وجود ندارد؟در ضمن به تازگي ستون فقراتش انحنا پيدا كرده و كمرش به شدت درد ميكند ممنون ميشوم اگر راهنمايي بفرماييد

دکتر علی فرخانی :

با سلام، پوکی استخوان مادر زادی که می فرمایید، احتمالاً ایشان بیماری (Osteogenesis imperfecta) دارند که بایستی تحت درمان شدید پوکی استخوان قرار گیرند. با فیزیوتراپی و تقویت عضلات و نیز Magnet Therapy می توان به افزایش دانسیته استخوانی ایشان کمک کرد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپوکی استخوان لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام خسته نباشید در مورد زانوی ضربدری اطلاعاتی میخواستم و حرکات اصلاحی و در مورد عوارض آن و بستگی آن به شغل های نظامی و((وقتی زانو هامو به هم میچسبونم قوزک های پام فقط 1 سانت فاصله دارن)) میشه با حرکات اصلاحی درمونش کرد.

دکتر علی فرخانی :

با سلام، در صورتیکه سن شما زیر 17 سال باشد، با حرکات ورزشی تا حد زیادی قابل اصلاح است. درصورت تمایل جهت معاینه و بررسی بیشتر بیماری Knock Knee به این مرکز مراجعه فرمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپا ضربدری لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام و خسته نباشد خدمت جناب دکتر من از بچگی تا سال 1386 به ورزش علاقه داشتم و واقعا هفته ای 10ال 15 ساعت ورزش میکردم و از سال 86 تا سال 89 بدلیل مسائل شغلی و زندگی دیگر موفق به ورزش نشدم و امسال هم بعنوان دبیر ورزش دوباره به عرصه ورزش برگشتم و این با درد در قسمت پاشنه شروع شد و هر زمانی که ورزش و فعالیتی حتی پیاده روی نیم ساعته داشته باشم صبحها برای یک الی دو دقیقه با درد عجیبی در پاشنه مواجهم و باید کمی راه بروم تا حدودی خوب شود. برای درمان این مشکل چکار باید بکنم؟

دکتر علی فرخانی :

درد صبحگاهی در پاشنه پا می تواند علامت خار پاشنه باشد. جهت معاینه و بررسی بیشتر حتماً به پزشک متخصص ویا این مرکز مراجعه فرمایید. از جمله درمانهای موثر موجود برای خار پاشنه، دستگاه ShockWave (یا همان ورژن تغییر یافته سنگ شکن کلیه) می باشد که در این مرکز از پیشرفته ترین دستگاه ShockWave استفاده می گردد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیخار پاشنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر خسته نباشید من دختری هستم 23 ساله اکثرا صبح ها که از خواب پامیشم پاهام و زانو هام درد میکنه انگار پیاده روی کردم و وقتی پاهامو جمع میکنم میشینم پس از چند دقیقه درد میکنه و موقع پاشدن مفصلام صدا میده علتش از چیه؟چیکار باید بکنم؟

دکتر علی فرخانی :

با سلام، صدای مفصل به تنهایی و اگر بدون درد باشد ارزش بالینی ندارد ولی اگر همراه با درد باشد، Crepitation مفصلی ارزش پیدا کرده و می تواند شروع آرتروز یا نرمی کشکک باشد که بایسی درمانهای لازم انجام شود. می توان از لیزر پر توان جهت تحریک غضروف سازی استفاده نمود ولی برای بررسی شدت بیماری X-Ray و معاینه توصیه می شود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز لینک مستقیم این سوال

سوال :

ba salam va tashakor .man femel 27 sale va dandan pezeshk hastam .az bachegi faliyate badaniye kami dashtam .alan azolate besyar zaifi daram . bekhatere karam 2 mohreye entehai kamari feshorde shode ke dr gofte ehtemale disk hast 10 jalase chiropractic dashtam ziyad moaser nabud .mikhastam bebinam che varzeshhai monasebe vaziyate man hast va....?

دکتر علی فرخانی :

با سلام خدمت خانم دکتر محترم، کمر درد از عوارض شایع همکاران دندانپزشک می باشد. در صورت شک به دیسکوپاتی کمر بایستی MRI انجام داده و یا توسط EMG عصب سیاتیک بررسی شود. پیشنهاد می شود از ورزشهای ویلیامز استفاده نمایید. ولی قبل از آن جهت معاینه و بررسی بیشتر مراجعه به این مرکز و یا مراکز مشابه اکیداً توصیه میشود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام من 25سال است دیابت دارم و6سال قبل عمل قلب باز انجام دادهام من برای بالا رفتن از پله دچار مشکل هستم مخصوصا از نظر زانو وساق پا مدتی است استخوان انتهایی ستون فقرات یا همان دنبالچه دردناک است بطوریکه وقتی پیاده روی می کنم محل برخورد دوباسن در محل این استخوان بشدت درد می گیرد لطفا راهنمایی بفرمایید

دکتر علی فرخانی :

درد دنبالچه و یا Coccodynia از دردهای بسیار غذاب آور است که می تواند به علت التهاب و یا جابجایی دنبالچه ایجاد شود. در این مورد از مانیپولاسیون دنبالچه و تزریق موضعی کورتن می توان استفاده نمود. جهت بررسی گرافی ویژه Coccygeal View توصیه می شود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدنبالچه لینک مستقیم این سوال

بزرگی پروستات چه علائمی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کدام معیار مهمتر است ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

آیا لیفت لب با تزریق ژل امکانپذیر است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

فیستولوگرافی چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق فیلر ژویدرم (Juvederm)

بالجینگ دیسک گردن چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پروستات

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان جای زخم با کمک لیزر