سلام اقای دکتر خسته نباشید من دختری هستم 23 ساله اکثرا صبح ها که از خواب پامیشم پاهام و زانو هام درد میکنه انگار پیاده روی کردم و وقتی پاهامو جمع میکنم میشینم پس از چند دقیقه درد میکنه و موقع پاشدن مفصلام صدا میده علتش از چیه؟چیکار باید بکنم؟

دکتر علی فرخانی :

با سلام، صدای مفصل به تنهایی و اگر بدون درد باشد ارزش بالینی ندارد ولی اگر همراه با درد باشد، Crepitation مفصلی ارزش پیدا کرده و می تواند شروع آرتروز یا نرمی کشکک باشد که بایسی درمانهای لازم انجام شود. می توان از لیزر پر توان جهت تحریک غضروف سازی استفاده نمود ولی برای بررسی شدت بیماری X-Ray و معاینه توصیه می شود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تشدید حساسیت پوستی در فصل بهار

عمل سنگ شکنی کلیه با دستگاه ESWL برای چه افرادی و چگونه انجام می شود؟

بررسی علائم و روشهای درمان ماستیت گرانولوماتوز سینه

آیا زگیل کف پا خطرناک است؟

درد آرنج، علت و درمان با روش های طب فیزیکی و فیزیوتراپی

کاشت ریش و سبیل به روش FIT چه عوارض و معایبی دارد؟

خواص غلات سبوس دار در حفظ سلامت قلب و چشم ها

روز تقلب در رژیم