سلام و خسته نباشيد خدمت دکتر خوبم.آقاي دکتر من براي بار 4ليزر کک مک کردم اين بار بعد از ريختن دلمه ها جاشون قرمز شده يعني يه کم بيشتر از دفعه هاي قبل. تماس گرفتم منشيتون گفتن تا 2 هفته پماد ترميمي را بزنم ميخواستم نظر شما را هم بدانم ؟ و ديگه اينکه کرم ضد لک را کي شروع کنم ؟ ممنون از زحمات شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرم ترمیم را بزنید ضد لک را بعد از برطرف شدن قرمزی شروع کنید [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال یا میکرونیدلینگ

مقایسه چهاردستگاه لیزری و غیر لیزری درجوانسازی پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آشنایی با طب فیزیکی و توانبخشی

یبوست و درمان آن

مزوتراپی مو،مزایا و عوراض

مزوتراپی صورت

برای درمان سیاتیک چه باید کرد؟

سندرم پیش از قاعدگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]