باسلام.5ماهی میشه صورتموبالیزرفرکشنال لایه برداری کردم.متاسفانه گونه هام کامل لک افتاده و4ماه ضدلک اسکین وایت رکسول استفاده کردم نتیجه ای ندیدم.دکتربرام ضدلک ملاسکرین دوکرای ورکسولfade4 نوشته.آیااستفاده کنم باتوجه به اینکه 4ماه ضدلک استفاده کردم؟زیادیش برای پوست ضررنداره؟ضمناشنیدم میگن کسایی که ضدلک استفاده میکنن ضدآفتاب روحتی بایدتوی اتاق وزیرنورچراغ هم زد.واقعیت داره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است به درمان ادامه دهید تا پاسخ بگیرید نگران زیاد استفاده کردن ضد لک مادامی که زیر نظر پزشک هستید نباشید ضد آفتاب فقط در نور طبیعی لازم است [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

عوارض تزریق چربی

جملاتی که نشان دهنده کمبود اعتماد به نفس است

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

درمان به کمک لیزر پرتوان چگونه انجام می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ماینوکسیدل چیست؟

کاربردهای مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

لک صورت (ملاسما) علت، علائم، درمان

درمان سرطان بیضه با شیمی درمانی

علل و درمان بی میلی و سردمزاجی جنسی در مردان

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی- 3

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]