باعرض سلام خدمت شما.دکتر من 20ساله هستم و حدوده 1ماه میشه که دچار ریزش مو شدم با توجه به اینکه موهای خوش حالتو پری داشتم الان بخاطره این مسئله خیلی ناراحتم.شماچه دارویی واسه رفع ریزش موم تجویز میکنید؟ سوال دومم اینکه مدت طولانی هستش که ساق پام در اثر درآوردن موهای زیرپوستی دچار لکه شده.واسه درمانش چه چیزی موثره؟ سپاس ازلطف شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان ریزش مو نیاز به معاینه برای تشخیص علت ریزش مو دارد باید به پزشک مراجعه نمایید به طور معمول استفاده از داروهای ضد لک بسیار موثر است در صورتی که اثر نداشت از لیزر میتوان استفاده کرد [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر پرهیز از الکل بر عملکرد نعوظ

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آیا همه بیمارن مبتلا به واریکوسل نیاز به درمان دارند؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

نکات مهم سونوگرافی شکم و لگن

علت و علائم التهاب تاندون شانه

مراقبت از مو

مهمترین روشهای درمان استریا کدامند؟

التهاب ملتحمه

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

با نشانه های خاموش سرطان کلیه آشنا شوید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیماریهای قارچی پوست و مراقبت ها و درمان آن ها