سلام -پدر من 60سالشه-حدود 13 سال پيش بعلت چسبندگي مهره هاي گردن تحت عمل جراحي قرار گرفتند.الان حدود 1 سال است از گزگز شدن انگشتان و كرختي دست و بازوها و درد بين دو كتف و زير يك كتف وشانه همان سمت شكايت دارند.در MRI فتق ديسك و خار استخواني در مهره هاي گردن و فتق ديسك ملايمي در ستون فقرات در ناحيه L3 ,L4 نشان داد. الان حدود 5 روز است از درد شديد در قسمت ستون مهره هاي سينهاي درست در پشت جناغ سينه شكايت دارند . كه با استراحت بهبود نمي يابد . دكترهاي متخصص مغز و اعصاب برايشان شل كننده نخاع و گاباپنتين تجويز كردن كه تاثيري ندارد. چكار بايد بكنيم.

دکتر علی فرخانی :

با سلام، درد پشت جناغ ابتدا بایستی از نظر قلبی بررسی شود ولی دردهای دیسک گردن را با کشش گردن و لیزر تراپی می توان تا حد زیادی بهبود بخشید. با توجه به سابقه جراحی ایشان، مراجعه حضوری توصیه می شود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

درمان زانو درد با فیزیوتراپی و طب فیزیکی

ریزش مو آندروژنیک در آقایان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نکات بهداشت جنسی مردان

دلایل شایع و نادر کمردرد

کشف روش درمانی جدید برای بازیابی نسبی شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

علت ترک های پوستی

راه های غلبه بر كمرویی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

لیفت و جوانسازی پوست بدون جراحی با هایفوتراپی

علت و علائم کبد چرب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]