با سلام خدمت اقای دکتر . پسری 21 ساله هستم قدم 180 و وزنم 75 است استخوان بندیم به نسبت باریک است مخصوصا از مچ تا ارنج . چند روزی است که قرص جوشان کلسیم دار میخورم .لطفا برای اینکه یه خورده عرض استخوانهام بیشتر بشه باید چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

دکتر علی فرخانی :

اندازه های استخوان ها کاملاً ژنتیکی بوده و ربطی به خوردن کلسیم ندارد. ولی با ورزش های مخصوص می توان تا حدی استخوان ها را تقویت نمود. ورزش هایی مانند وزنه برداری می تواند در دراز مدت استخوان ها را ضخیم تر نماید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیاستخوان ورزش

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

دستورات پس از عمل بلفاروپلاستی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

دانستنی های پاکسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مشاوره با زوجهای نابارور

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لوپوس چیست

خوش بو باشید

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درباره لیزر فراکسل بیشتر بدانیم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مزونیدلینگ صورت چیست؟

درمان تعریق زیاد با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]