باسلام مدت 5 سال است که از درد مزمن در عضله ذونقه(درست سمت راست ستون فقرات)رنج مي برم. اين درد هنگام حمل کيف دستي،کار با کامپيوتر،واليبال و ... به شدت زياد ميشود.لطفا راهنمايي کنيد باتشکر مهدي دانا 90.1.24

دکتر علی فرخانی :

با سلام، شما بایستی ابتدا از نظر وضعیت مهره های گردن معاینه شوید. زیرا دردهای مزمن در ناحیه عضله Trapezius یا ذوذنقه ای می تواند ارجاعی از مهره های گردن باشد. برای این کار می توان از رادیو گرافی گردن یا نوار عصب و عضله EMG کمک گرفت و بر اساس آن پلان درمانی را تهیه نمود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

پیوند موی طبیعی

بازسازی سینه در مبتلایان به سرطان پستان

رحم هتروژن در سونوگرافی چیست؟

پی آر پی در ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ارزیابی و آنالیز ساختار قامتی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگو نه الکل را ترک کنیم ؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ضعف دست نشانه چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه در 35 سالی پوستی شاداب داشته باشیم

لیفت ابرو با نخ یا بوتاکس کدام بهتر است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]