با سلام خسته نباشید در مورد زانوی ضربدری اطلاعاتی میخواستم و حرکات اصلاحی و در مورد عوارض آن و بستگی آن به شغل های نظامی و((وقتی زانو هامو به هم میچسبونم قوزک های پام فقط 1 سانت فاصله دارن)) میشه با حرکات اصلاحی درمونش کرد.

دکتر علی فرخانی :

با سلام، در صورتیکه سن شما زیر 17 سال باشد، با حرکات ورزشی تا حد زیادی قابل اصلاح است. درصورت تمایل جهت معاینه و بررسی بیشتر بیماری Knock Knee به این مرکز مراجعه فرمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپا ضربدری

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بهترین مواد غذایی برای پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آمادگی قبل از انجام سونوگرافی

لاغر شوید

نکاتی برای حفظ سلامت سینه در زنان

عملکرد کرایو لیپولیز های جدید

جوانسازی با تزریق ژل چگونه است؟

تزریق فیلر لب

10 سوال رایج تزریق بوتاکس

علائم پیشرفت کاتاراکت

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]