با عرض سلام،پدر من مدتی است که دچار ضعف شدید عضلانی شده و حرکت کردن برایشان بسیار سخت شده.ایشان دیابت دارند و روزانه 2بار و هر بار 16 واحد انسلین تزریق میکند،همچنین ایشان پارکینسون نیز دارند و چند سالی است که از دور.های مادوپار،آمورال،رئکوئیپ نیز استفاده میکنند.قلب ایشان نیز دارای گرفتگی خفیف بوده که برای ایشان بالن گذاشته ایم/سوئال اینجانب از جنابعالی این است که 1-برای بهبود وضع حرکتی ایشان فیزیوتراپی و ابدرمانی در استخر را باتوجه به شرح حال مختصری که بنده گفتم صلاح میدانید ؟2-اگر دارو تقویتی برای بهبودب ایشان هست لطفا معرفی کنید یا در صورت صلاح دید حضورا خدمت برسیم؟ ممنون از لطف بی دریغ شما

دکتر علی فرخانی :

با سلام، آب درمانی برای ایشان در صورتیکه در آب فقط راه بروند مشکلی ندارد. ضعف عضلانی ایشان را می توان توسط فیزیوتراپی بهبود بخشید. داروهای تقویتی نیز میتوان برای ایشان تجویز نمود ولی با توجه به بیماری قلبی و دیابت که دارند، بهتر است حضوراً معاینه شوند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

کاشت مو در کلینیک های تخصصی چگونه است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

خواب و مراحل آن

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

راکوتان با چه داروهایی تداخل دارد؟

صرع چیست و درمان غذایی آن چگونه است ؟ قسمت اول

عارضه کیفوز یا گوژ پشتی چیست؟

کلوئید چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تغییرات پوستی که نشانه سرطان سینه است؟