با عرض سلام مجدد.لطفا به سوالم با كد36142602 پاسخ دهيد.ممنونم.(با عرض سلام و خسته نباشيد.پسري28 ساله ومجرد هستم كه حدود6ماهه ازدرد بيضه سمت راست رنج ميبرم.متخصص كليه باتوجه به آزمايش خون وادرار وسنوگرافي كليه و بيضه گفته كه ازلحاظ اورولوژي مشكلي ندارم فقط واريكوسل خفيف اونم در سمت چپ دارم و 3 عدد سنگ در كليه چپ به ابعاد كمتر از3 م.م.دو تا متخصص اورولوژي رفتم يكي گفته كه اييديديم دارم (بدونه گرفتن آزمايش و دوماه آنتي بيوتيك خوردم كه فرقي نكردم) دومي با آزمايش خون وادرار وسونو بيضه وكليه گفته كه هيچيد نيست .به نظر شمامن بايد چه كار كنم ؟ خيلي دردش اذيتم ميكنه مخصوصا وقتي تحريك جنسي ميشم . من بايد پيشه چه نوع دكتري برم؟مرسي ازراهنماييهاي شما.ايا مشكل ستون فقرات ميتونه علت درد در بيضه بشه؟)

دکتر علی فرخانی :

با سلام، دردهای ناحیه Testis می تواند مربوط به بیضه و یا دردهای ارجاعی از ناحیه کلیه باشند، ولی اگر بررسی های اورلوژی مربوطه نرمال بوده است، می توان درمانهای ضد التهابی مانند Magnet Therapy را امتحان نمود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیبیضه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

درمان و اصلاح زانوی پرانتزی

رموز جوانی و شادابی پوست

آکنه چیست و چگونه درمان میشود؟

ویژگی های لیزر الکساندرایت کندلا

علل و درمان تیرگی زیر بغل و کشاله ران

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه و تنبلی تخمدان

روش لازک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علت ریزش مو بعد از کاهش وزن چیست؟