با سلام- جناب دکتر ،من مدت چند سال است که کف پای چپم در گودی از زیر پوست دارای یک خارش شدید وضعف درونی است البته گاها با ورزش مخصوصا استفاده از وزنه و آن هم ورزشهای دست این حالت رفع میشود ولی مجددا بر میگردد. لطفا بفرمایید علت چه میتوانند باشد و چه باید انجام دهم. با تشکر از توجه و پاسخ جنابعالی

دکتر علی فرخانی :

با سلام. ضعف کف پا اگر همراه با درد باشد بایستی از نظر اعصاب پا بررسی شود ولی اگر مشکل شما صرفاً خارش است، به دکتر متخصص پوست مراجعه نمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیکف پا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

اصلاح فرم و حجم دهی به چانه با تزریق فیلر

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

کدام تغییرات پستان ها طبیعی و کدام خطرناک هستند؟

پروستات

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

خداحافظی با جوش های جوانی

ابروان خوش حالت

توانبخشی پوکی استخوان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

زوجهای خوشبخت

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

چه عواملی باعث افزایش درد سیاتیک می شوند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

موادی که باعث کاهش وزن میشود