سلام.دختری 21 ساله هستم.تنبلی تخمدان دارم و به همین جهت پرمویی بسیار شدید هم دارم.به شکلی که روی شگم-کمر-ران موهای مشکی و زیادی دارم.در حال حاضر داروی داستینکس-اتیسترون-اسپیرنولاکتون 100 و فیناستراید میخورم به مدت 6 ماه.لطفا راهنمایی کنید و بگویید برای درمان کامل موهای بدنم از چه راه حلی باید استفاده کنم؟چون این مسئله بسیار از لحاظ روحی به من فشار میاره

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مصرف داروها باعث بهبود تنبلی تخمدان میشود ولی برا ی درمان کامل موها بهترین درمان لیزر موهای زائد است [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

زیبایی مچ و ساق پا با تزریق چربی

فریز جنین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

داروهای شیمی درمانی چه عوارضی دارند؟

بررسی مزووایت تراپی

مواد غذایی مفید برای سلامت پوست ، مو و ناخن

برخورد با آسیب های حاد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت برگشت موها بعد از لیزر چیست؟

مقایسه رفع موهای زائد با لیزر و اپیلاسیون

مراقبت از پوست در زمستان

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]