با سلام. سه برادریم که ریش هایمان بسیار بسیار سریعتر از دیگران بلند می شود. به قول عوام اگر شب سه تیغه هم کنیم، دقیقا فردا صبح مثلا ساعت نه ده، انگار نه انگار ریشمان رو دیشب زده ایم. یعنی نسبت به بقیه اقوام و دوستان سرعت رشد چند برابری در یک روز دارد. اغرق نیست واقعا چند برابره دکتر. پدرم و اقوام هم کسی این گونه و به این شدت اصلا نیست. واقعا عاجز و درمانده شده ایم شدید. اولا علت این رشد سریع موهای صورت چیست؟ دوما نظرتان درباره کرم ژروویتال و باله آ و همچنین لیزر چیست؟ اگر پیشنهاد لیززر است، چه نوع لیزری و چند جلسه؟ ممنون از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از نظر ژنتیکی سرعت رشد ریشهای شما بیشتر است اثری ندارد لیزر برای از بین بردن موها است و برای کاهش سرعت رشد مناسب نیست [1401-10-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

ژن هوش و ساختارهای حیاتی مغز از مادر به فرزند میرسد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

جراحی استئوتومی فک بالا

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

آرایش و پیری یا جوانی پوست

درمان پولیپ بینی با اندوسکوپی سینوس

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

کار غده پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

عوارض لیزر موهای زائد اندام تناسلی

آیا رادیوگرافی و رادیولوژی با هم تفاوت دارند؟

ضایعه نخاعی چیست و انواع آن

اگزما ناشی از شستشوی دست در شیوع کرونا