دکتر پرستو خسروانی - متخصص پوست ، مو و زیبایی

خوراکی هایی که باعث ایجاد جوش صورت می شوند و جایگزین آنها

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.drkhosravani.ir
آدرس مطب : کرج ، ۴۵ متری گلشهر ، چهارراه گلزار ، جنب انتقال خون ، درمانگاه دکتر شاهرخی تلفن مطب : 34013784 - 026

در این مقاله قصد داریم به معرفی 6 ماده غذاهایی که باعث جوش صورت می شوند؛ بپردازیم و خوارکی های جایگزین این مواد را به شما معرفی کنیم. در ادامه با ما باشید.

6 خوراکی که باعث آکنه می شوند و جایگزین این خوراکیها :

1. آجیل

آجیل و جوش صورت

دقیقاً مشخص نیست که چرا آجیل باعث ایجاد جوش در برخی افراد می شود، اما می تواند با محتوای بالای امگا 6 مرتبط باشد. همه آجیل ها حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا 3 و امگا 6 هستند و برای سلامتی مطلوب به هر دو به نسبت خاصی نیاز داریم. نسبت ایده آل امگا 3 به -6 که باید در رژیم غذایی خود داشته باشیم 1:3 است. با این حال، غذاهای موجود در رژیم غذایی غربی باعث شده است که بسیاری از ما نسبت 1:17 مصرف کنیم. این یک مشکل است زیرا امگا 3 یک ماده مغذی ضد التهابی است، در حالی که امگا 6 در صورت مصرف زیاد باعث التهاب در بدن می شود. و همانطور که اکنون متوجه شدید، آکنه یک بیماری التهابی است.
آجیل، یکی از غذاهایی که در رژیم پالئو توصیه می شود، منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی آنتی اکسیدانی است که می تواند از سلامت عمومی پوست و کبد حمایت کند. به همین دلیل، ممکن است نخواهید به طور کامل از آجیل اجتناب کنید - فقط آجیل هایی که دارای امگا 6 بیشتری هستند.
اگر مستعد جوش زدن آکنه هستید از مصرف آجیل مانند گردو، آجیل کاج و بادام خودداری کنید.

آجیل هایی که دارای بالاترین میزان امگا 6 هستند شامل گردو، آجیل کاج، بادام و آجیل برزیلی است که به این معنی است که نسبت امگا 6 شما را افزایش می دهند و به احتمال زیاد به التهاب و آکنه کمک می کنند.
آجیل هایی که کمترین میزان امگا 6 را دارند، آجیل ماکادمیا، بادام هندی و فندق هستند که آنها انتخاب بهتری برای کنترل نسبت امگا 3:6 شما هستند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آجیل و اسیدهای چرب امگا 6 به این مقاله نگاهی بیندازید.

به جای آجیل چه بخوریم؟

اگر می خواهید آجیل را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنید، جایگزینی آجیل با دانه ها همچنان تضمین می کند که منبع خوبی از امگا 3 را از رژیم غذایی خود دریافت می کنید. دانه شاهدانه و چیا هر دو منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری امگا 3 هستند و می توانند به متعادل کردن نسبت امگا 3: 6 شما کمک کنند که ممکن است منجر به شفافیت پوست شود.

کلیه خدمات درمان آکنه و رفع اسکار آکنه در کلینیک دکتر پرستو خسروانی انجام می شود. لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32263360-038 تماس حاصل فرمایید.

2. شکر تصفیه شده

مصرف شکر و ایجاد جوش

شکر تصفیه شده مشکلات زیادی برای سلامتی ایجاد می کند و گفته می شود که آکنه یکی از آنهاست. همانطور که در بالا ذکر شد، قند تصفیه شده باعث افزایش سریع سطح قند خون شما می شود که باعث می شود پانکراس شما هورمون انسولین را ترشح کند.
لازم به ذکر است که قند تصفیه شده تنها عامل افزایش قند خون نیست. هر ماده غذایی با گلیسمی بالا (مانند الکل و آرد سفید) این پتانسیل را دارد که باعث تولید بیش از حد سبوم شود.
فراموش نکنیم که شکر تصفیه شده با نام های مستعار زیادی مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا، شکر نیشکر، شربت نیشکر و شربت برنج قهوه ای وجود دارد.

به جای شکر تصفیه شده چه بخوریم؟

در حالی که شکر تصفیه شده در رژیم پالئو مجاز نیست، شیرین کننده های طبیعی با گلیسمی پایین مجاز هستند. شهد نارگیل، شربت افرا خالص، شکر نارگیل و برگ سبز استویا شیرین کننده های طبیعی هستند که می توانند جایگزین شکر سفید در رژیم غذایی شما شوند.
اگر اضافه وزن دارید یا از نظر سلامتی ضعیف هستید و با داشتن پوستی شفاف مبارزه می کنید، تمام قندها باید از رژیم غذایی خود حذف شوند. این شامل میوه هایی با گلیسمی بالا مانند موز و انبه و همچنین میوه های خشک می شود. فقط مقدار کمی میوه با گلیسمی پایین مانند انواع توت ها، گلابی و سیب باید به عنوان منبع قند مصرف شود.

3. لبنیات

مصرف لبنیات و ایجاد جوش

لبنیات یک حساسیت پنهان غذایی رایج است و باعث مشکلات گوارشی برای بسیاری از افراد می شود. این به این دلیل است که برخی از ما تولید آنزیم لاکتاز را پس از سنین شیرخوارگی متوقف می کنیم. لاکتاز آنزیمی است که برای هضم لاکتوز، قند شیر موجود در محصولات لبنی مورد نیاز است.
وقتی بدن شما نمی تواند غذای خاصی را به درستی هضم کند، می تواند شروع به تخمیر در دستگاه گوارش شما کند و باعث رشد بیش از حد باکتری های مضر شود. همانطور که قبلا ذکر شد، رشد بیش از حد باکتری های مضر با آکنه مرتبط است، زیرا باکتری های مفید شما را از بین می برد و به شرایطی مانند نشت روده و کاندیدا کمک می کند.
غذاهای غنی و پرچرب مانند پنیر نیز ممکن است باعث تولید بیش از حد سبوم شود که منجر به آکنه می شود.

به جای لبنیات چه بخوریم؟

خوشبختانه حذف لبنیات از رژیم غذایی به لطف شیرهای آجیل و دانه ها آسان است. شیر بادام شیرین نشده، شیر بادام هندی، شیر فندق و شیر نارگیل همگی جایگزین های ایده آلی برای شیر گاو هستند، اما مانند بسیاری از غذاها، باید در حد اعتدال مصرف شوند.

4. گلوتن

مصرف گلوتن و ایجاد جوش

تخمین زده می شود که 18 میلیون آمریکایی به گلوتن حساس هستند و همه آنها آن را نمی دانند. به عنوان یک حساسیت غذایی رایج، گلوتن مانند لبنیات با آکنه مرتبط است. گلوتن پروتئینی است که در غلات (مانند گندم، املا و کاموت) یافت می شود که برخی افراد در تجزیه آن مشکل دارند.
مشکل بزرگ دیگر گلوتن این است که می تواند عملکرد زونولین را نیز مختل کند. زونولین پروتئینی است که ارتباط مستقیمی با روده نشتی دارد. در واقع، اغلب از آن به عنوان دریچه برای سندرم روده نشتی یاد می شود. می بینید، زونولین به تنظیم عملکرد سد روده کمک می کند - اما وقتی بیش از حد تولید شود، فضای بین اتصالات محکم در روده شما را باز می کند. این گونه است که زونولین در ایجاد روده نشتی کمک می کند.
گلوتن عملکرد زونولین را مختل می کند، پروتئینی که منجر به نشت روده می شود.
و همانطور که اکنون متوجه شده اید، هرچه هضم غذا برای بدن سخت تر باشد، احتمال تخمیر، رشد بیش از حد باکتری های بد و سلامت روده بیشتر است که همه اینها با آکنه مرتبط هستند.

به جای گلوتن چه بخوریم

رژیم پالئو به طور طبیعی بدون غلات و گلوتن است، می توانید از جایگزین های مناسب غلات استفاده کرد. برای مثال پاستا را با رشته کدو سبز عوض کنید. به جای پختن نان با آرد معمولی، از آرد نارگیل استفاده کنید و برای میان وعده از برش های سیب زمینی به جای نان تست استفاده کنید.

5. سویا

مصرف سویا و ارتباط آن با جوش

همانطور که انسان ها هورمون استروژن تولید می کنند، گیاهان نیز فیتواستروژن تولید می کنند. این فیتواستروژن ها می توانند نقش مهمی در سلامت انسان ایفا کنند، اما از آنجایی که هورمون استروژن را تقلید می کنند، ممکن است در صورت مصرف بیش از حد به عدم تعادل هورمونی نیز کمک کنند. همانطور که قبلا ذکر شد، استروژن یک هورمون محرک رشد است که پیشنهاد می شود در صورت عدم تعادل در ایجاد آکنه کیستیک نقش داشته باشد.
البته لازم به ذکر است که این تنها یک مشکل بالقوه برای شرایطی است که در آن غالب استروژن وجود دارد، زیرا استروژن خود باعث ایجاد آکنه نمی شود. استروژن بسیار کم یا زیاد است که می تواند به علائم عدم تعادل هورمونی کمک کند.

به جای سویا چه بخوریم؟

در حالی که تصور می شود سویا منبع خوبی از پروتئین است، گوشت ارگانیک که با علف تغذیه می شود، پروتئین بیشتری نسبت به سویا دارد، علاوه بر سایر مواد مغذی برای پوست، مانند اسیدهای چرب ضروری امگا 3. همچنین بسیاری از منابع پروتئین سالم وجود دارد که گوشت نیستند، از جمله کلرلا، سبزیجات دریایی و تخم مرغ.

6. فرآورده های حیوانی با هورمون های رشد

مصرف گوشت های هورمونی و ابتلا به آکنه

به یاد داشته باشید که چگونه توصیه کردیم که سویا را با گوشت ارگانیک و علف خوار جایگزین کنیم. به خاطر داشته باشید که کیفیت گوشت همه چیز را برای سلامتی شما تغییر می دهد. تحقیقات نشان می دهد که مصرف بیش از حد محصولات حیوانی معمولی که با هورمون های رشد (مانند استروژن) درمان شده اند ممکن است به عدم تعادل هورمونی کمک کند. از آنجایی که عدم تعادل هورمونی یکی از دلایل آکنه است، این نشان می دهد که مصرف مقادیر زیادی گوشت غیر ارگانیک در صورت درمان با هورمون های رشد ممکن است با بروز آکنه مرتبط باشد.

به جای فرآورده های حیوانی با هورمون های رشد چه بخوریم؟

گوشت ارگانیک و علف خوار بدون هورمون مصرف کنید و بر خوردن یک رژیم غذایی متعادل پر از غذاهای غنی از ویتامین و مواد معدنی مانند میوه، سبزیجات و سبزیجات برگ دار تمرکز کنید.

نسخه اصلی مطلب خوراکی هایی که باعث ایجاد جوش صورت می شوند و جایگزین آنها را در سایت دکتر پرستو خسروانی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
جوانسازی گردن با پروفایلودکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]
مراقبت از پوست خشککلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
افتادگی پلک بعد از بوتاکس چقدر طول میکشد؟دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]
درمان دانه های قرمز روی پوست همراه با خارشدکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
کاربرد تزریق مزوژل در لاغریدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
بیماری مورفه آدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
علت تاری دید چشم و راه های درمان آندکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]
آیا با افزایش سن قد کوتاه می شود؟دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
کاشت ابرو به روش FIT چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
روش FIT برای کاشت مو؛ همه اطلاعات کاربردی و پاسخ به سوالات متداولدکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر سید محمد رضا حکیمیان - بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان
دکتر سید محمد رضا حکیمیان

بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان


www.drhakimian.com
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drvaez.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
دکتر محمد اعظمی - متخصص رادیولوژِی
دکتر محمد اعظمی

متخصص رادیولوژِی


www.radiologymarkazi.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت