دکتر پارسا نوایی - پوست ، مو و زیبایی

درمانهای ترکیبی جای جوش شامل چه اقداماتی می شود؟

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.sinayar.com
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شیخ صدوق شمالی ، نبش کوچه 41 تلفن مطب : 36640008 - 031

یکی از آزاردهنده ترین مشکلاتی که ممکن است برای افراد رخ دهد، بروز جوش می باشد. به ویژه که در ناحیه صورت رخ دهد و علاوه بر ظاهر نازیبایی که ایجاد می کند، امکان بر جای ماندن اسکار و زخم ناشی از کندن جوش ها نیز وجود دارد. در واقع جوش ها به دلیل تولید چربی اضافی یا سبوم در پوست، عوامل هورمونی، استرس، باکتری ها، سلول های مرده ی پوست، مصرف برخی داروها، التهابات، سبک زندگی ناسالم و مصرف فست فودها و قند ایجاد می شوند که بیشترین تجمع آنها بر روی صورت و برخی نقاط بدن همچون شانه ها و کتف می باشد. جای جوش زمانی ایجاد می شود که جوش ها به قدری در عمق لایه های پوستی نفوذ می کنند که باعث صدمه زدن به این لایه های داخلی می شوند. درمان های ترکیبی تأثیر شگرفی بر درمان جای جوش صورت دارند. لیزر، سابسیژن، میکرودرم و لایه برداری روشهایی هستند که برای درمان جای جوش به کار می رود که در ادامه معرفی می گردند.

آنچه در این مطلب میخوانید

لیزر

لیزر ها به پرتو های نور قوی و طول موج های یکسان محدود می شوند. این پرتو ها با تابیدن روی پوست، سلول های فیبروپلاست را تحریک می کنند. فیبروپلاست ها وظیفه سرعت بخشیدن به روند ترمیم را دارند و در نهایت الاستین و کلاژن از بین رفته در فرایند تشکیل اسکار را بازسازی می کنند. برای از بین بردن جای جوش انواع دستگاه های لیزر با کاربرد مختلف وجود دارند. پزشک با توجه به نوع اسکار آکنه و شدت جای جوش نوع لیزر را مشخص می کند. درمان های رایج شامل موارد زیر می شوند:

۱. درمان جای جوش با لیزر co2

لیزر فرکشنال از بهترین لیزرها برای درمان جای جوش و آکنه است. این نوع لیزر تهاجمی ترین نوع لیزر بوده و نتایج آن رضایت بالایی به همراه دارد. لیزر فرکشنال co2 پوست را درمان کرده و رشد سلول های جدید را تحریک می کند. سوراخ های میکروسکوپی و بسیار ریز در لایه های عمیق پوست ایجاد می کند که این فرآیند باعث تولید کلاژن می شود.

۲. درمان جای جوش با لیزر اربیوم (لیزر Fraxel)

بعد از لیزر فرکشنال لیزر اربیوم شناخته شده ترین نوع لیزر برای درمان جای آکنه است. لیزر Fraxel در واقع لیزر فرکشنال غیر سایشی محسوب می شود. در هر جلسه باید بخش کوچکی از پوست درمان شود. این لیزر به لایه های عمیق پوست نفوذ کرده تا کلاژن سازی را تحریک کند. این لیزر علاوه بر برطرف کردن لک های ناشی از جوش می توان اسکارهای آکنه را تا حد زیادی بهبود دهد. لیزر اربیوم لایه های پوست را سوراخ نمی کند و به همین دلیل نسبت به لیزر فرکشنال co2 تأثیر کمتری دارد.

۳. درمان جای جوش با لیزر KTP

از لیزر KTP برای درمان قرمزی صورت و روزاسه استفاده می شود. کلمه KTP مخفف پتاسیم تیتانیل فسفات است. بعد از یک تا سه جلسه درمان قرمزی و تغییر رنگ پوست ناشی از جای جوش از بین می رود. این لیزر نواحی دارای هموگلوبین (قرمزی) روی پوست را تحت تأثیر قرار می دهد. لیزر KTP روی رگ های خونی زیر پوست تأثیر می گذارد و با فروپاشی رگ های خونی قرمزی جای جوش از بین می رود.

۴. درمان جای جوش با لیزر پالسی IPL

لیزر پالسی IPL یکی از انواع رایج درمان جای جوش با لیزر است. این نوع لیزر می تواند هایپرپیگمانتاسیون حاصل از جوش و آکنه را برطرف کند. به همین دلیل برای از بین بردن لک های قهوه ای و قرمز گزینه خوبی است؛ اما این لیزر کلاژن سازی را تحریک نمی کند و برای درمان فرورفتگی های پوست مناسب نیست.

درمان های ترکیبی جای جوش در اصفهان

سابسیژن

سابسیژن یکی از روشهای درمانی جای جوش است. در این روش، نوارهای الیافی را که عامل اصلی ایجاد آکنه در پوست هستند، آزاد می کند. این بافت ها، باندها و فیبرهای فیبروتیک در طی فرآیند التهاب آکنه ایجاد می شوند و پس از درمان جوش همچنان باقی می مانند. این باعث ایجاد برآمدگی و تو رفتگی در سطح پوست می شوند. در این شیوه درمانی، پزشک با استفاده از یک وسیله تیز و برنده، قسمت آسیب دیده را که موجب از بین بردن و آسیب دیدن بافتهای سالم کناری هم میشود را برمیدارد. با انجام این کار، تولید کلاژن در منطقه مورد نظر چندین برابر افزایش یافته و جای زخم به مرور زمان بهبود یابد. سابسیژن جای جوش، تحت بی حسی موضعی انجام می شود. ابتدا پوست شما با محلول آماده سازی پوست تمیز می شود تا ناحیه مورد نظر ضد عفونی شود. سپس اسکارها با قلم جراحی مشخص می شوند. سپس بی حسی موضعی برای بی حس کردن پوست تزریق می شود. نوع سوزن مورد استفاده به نوع اسکار بستگی دارد. سوزن نوکور یک سوزن سه تایی است که مخصوص سابسیژن طراحی شده است. پس از وارد کردن، سوزن برای شکستن نوارهای بافت اسکار زیر پوست مانور داده می شود.

میکرودرم

میکرودرم یک روش بسیار سریع، امن و بدون درد در میان روش های جوانسازی پوست می باشد که پوست را به روش غیر جراحی لایه برداری می کند. از میکرودرم برای درمان جای جوش و باز گرداندن خاصیت کشسانی و از بین بردن جوش های سرسیاه و سر سفید استفاده می شود. در این روش با استفاده از دستگاهی خاص، نوعی کریستال بسیار ظریف از جنس اکسید آلومینیوم با فشار تنظیم شده ای با سطح پوست در تماس قرار می گیرد و تراش بسیار سطحی در لایه های فوقانی شاخی پوست ایجاد می کند. در ضمن این کار، مکشی نیز روی پوست انجام می شود که باعث جمع شدن کریستال ها از سطح پوست و همچنین بهتر شدن جریان خون به منطقه و فعال شدن سلول های فیبروبلاست و در نتیجه موجب ترمیم و طراوت پوست می شود.

لایه برداری

لایه برداری به معنای برداشتن یک قشر سطحی از روی پوست می باشد. این عمل در اصطلاح پیلینگ یا سایش یا لایه برداری سطحی گفته می شود که توسط این عمل یک لایه سطحی از سلولهای مرده پوست که حاوی جوش، جای جوش و لکه های قهوه ای روی پوست برداشته می شود و در نتیجه این عمل، مشکلات پوستی از بین رفته و پوست حالت شاداب و باطراوت پیدا می کند.

انواع لایه برداری پوست
۱- پیلینگ شیمیایی :

لایه برداری شیمیایی به معنی تخریب و برداشت کنترل شده لایه هایی ازپوست به واسطه ترکیبات شیمیایی با هدف محو آثار باقیمانده از جوش وآکنه، بثورات جلدی، کک ومک وانواع لکه های پوستی است. تأثیر پیلینگ بسته به عمق آن از یک روز تا دو هفته به طول می انجامد و پس از دوره پوسته ریزی، پوستی جدید جایگزین می گردد. عمق پیلینگ به غلظت ماده مصرفی، تعداد دفعات مصرف و مدت زمانی که روی پوست می ماند، بستگی دارد. از مواد مورد استفاده می توان به سالسیلیک اسید، اسید لاکتیک، اسید کربولیک (فنل) اسید تری کلرواستیک، رزور سینول، اسیدرتینوئیک اشاره نمود .

۲- پیلینگ مکانیکی یا Dermaberasion:

که طی آن به وسیله وسایل الکترومکانیکی خاصی پوست ساییده می شود و در رفع اسکار های عمیق تر ناشی از آکنه کاربرد بیشتری دارد.

۳- پیلینگ لیزری :

این روش در سالهای اخیر صورت می گیرد و در حال حاضر از دو نوع لیزر برای لایه برداری استفاده می شود. لیزر دی اکسید کربن، لیزر اربیم یاگ که در این دو نوع لیزر از خواص تخریب سلولهای پوست توسط لیزر برای لایه برداری پوست استفاده می شود.

درمانهای ترکیبی جای جوش

مراقبت های پس از درمان جای جوش

تا چند روز پس از درمان از استفاده از محصولاتی که حاوی رتینوئید، گلیکولیک اسید و ویتامین سی هستند خودداری کنید. در عوض از محصولات مناسب و توصیه شده توسط پزشک استفاده کنید تا به ترمیم پوست خود کمک نمایید.
صورت خود را به آرامی تمیز کنید و از استفاده از اسکراب یا محصولات مشابه خودداری نمایید و اجازه دهید پوست شما به طور طبیعی به ترمیم خود بپردازد.
از پوست خود در برابر نور آفتاب محافظت کنید. پزشک از شما می خواهد که تا یک بازه زمانی خاص که معمولاً ۴۸ ساعت طول می کشد از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب خودداری کنید. در صورتی که مجبور هستید بیرون بروید باید به شدت از پوست خود در برابر پرتوهای خطرناک خورشید محافظت کنید. هر روز از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.
از استفاده از لوازم آرایش در ناحیه ای که درمان شده است خودداری کنید؛ زیرا پوست شما پس از درمان باید توانایی ترمیم خود را داشته باشد. پزشک به شما می گوید که چه موقع مجاز به استفاده از لوازم آرایش هستید.

هزینه درمانهای ترکیبی جای جوش

هزینه رفع اسکارها و جای جوش ها بسته به نوع اسکارها، روش درمانی انتخاب شده، تعداد جلسات لازم، تخصص پزشکی که درمان را انجام می دهد و …. متفاوت است.

اندولیفت یکی از روشهای جدید و موثر است که کاربردهای زیادی دارد از جمله جوانسازی پوست، رفع جای جوش، رفع غبغب و ... . این روش با نتایج چشمگیر در کلینیک سینایار اصفهان قابل انجام است. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با این مرکز، با شماره های درج شده در همین صفحه تماس بگیرید.

نسخه اصلی مطلب درمانهای ترکیبی جای جوش شامل چه اقداماتی می شود؟ را در سایت دکتر پارسا نوایی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
برخی از روشهای لایه برداری پوستدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
مواد مغذی که در تشکیل استخوان نقش دارند؟شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
جوش های زیرپوستیدکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]
سندرم تونل مچ دست چیست؟دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]
کاربردها ، مراقبت ها ، هزینه و عوارض تزریق بوتاکسدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
اختلال پردازش شنوایی - بدشنواییدکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]
سونوگرافی سیستم ادراری به چه منظور درخواست میشود؟دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]
دیابت چیست؟ و انواع دیابتشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
نحوه انجام سونوگرافی غدد لنفاوی گردندکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
کاشت ابرو به روش FIT چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
روش FIT برای کاشت مو؛ همه اطلاعات کاربردی و پاسخ به سوالات متداولدکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر سید محمد رضا حکیمیان - بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان
دکتر سید محمد رضا حکیمیان

بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان


www.drhakimian.com
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drvaez.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
دکتر محمد اعظمی - متخصص رادیولوژِی
دکتر محمد اعظمی

متخصص رادیولوژِی


www.radiologymarkazi.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت