یکی از علل عدم نعوظ می تواند اختلال در خونرسانی و وریدهای آلت بیمار باشد. به این جهت پزشک متخصص برای بررسی مشکلاتی چون نشت وریدی و اختلال خونرسانی به آلت، از سونوگرافی کالر داپلر استفاده می کند.
سونوگرافی رنگی آلت یا کالر داپلر یکی از روش هایی است که پزشک به کمک آن می تواند متوجه شود جریان گردش خون در آلت کاهش یافته یا دچار انسداد شده است. سونوگرافی رنگی آلت برای تشخیص اختلال نعوظ و یا عدم نعوظ تجویز می گردد. این سونوگرافی سرعت و جهت جریان خون درون رگ های آلت را نشان می دهد.
وریدهای آلت تناسلی، رگ هایی هستند که در بالای سیلندرهای آلت قرار گرفته و وظیفه ی انتقال خون از بافت آلت تناسلی را به عهده دارند. داخل این وریدها نیز همانند سایر وریدهای بدن دریچه های لانه کبوتری وجود دارد که این دریچه های لانه کبوتری در فواصل مشخصی در طول سیاهرگ قرار گرفته اند و در زمان نعوظ و بزرگ شدن سیلندرهای آلت، این دریچه ها بسته شده و به حبس شدن خون داخل سیلندرها کمک می کند و با این کار باعث سفتی و استوار شدن آلت تناسلی می گردد.
نشت وریدی یا Venous leak یکی از بیماری های فیزیکی آلت تناسلی مردان است که به نوعی اختلال در عملکرد صحیح این وریدها و به صورت دقیق تر اختلال در عملکرد دریچه های ورید آلت می باشد. وریدها وظیفه ی خونرسانی به کپسول یا بافت اسفنجی آلت تناسلی را دارند. برای ایجاد نعوظ کامل، خون در این دو کپسول اسفنجی شکل حبس شده و همانند بادکنکی که در اثر دمیدن هوا به داخل آن بزرگ می شود، بافت آلت نیز بزرگ می گردد. در آلت تناسلی نیز همانند بادکنک مجرای ورود هوا باید بسته باشد و نشتی نداشته باشد تا به درستی باد شود و باد آن خالی نگردد.
این بافت های اسفنجی شکل نیز باید از خون پر شود که دریچه های وریدها مانع خروج این خون از داخل بافت اسفنجی آلت گردد. در زمانی که ورید سالم بوده و این دریچه ها به درستی کار می کنند، این اتفاق می افتد و فرد به راحتی به نعوظ می رسد؛ اما زمانی که این دریچه ها دچار اختلال شده و توانایی بسته شدن خود را از دست می دهند، اصطلاحاً ورید آلت دچار نشت شده و فرد به بیماری نشد وریدی دچار می شود. هرچه این دریچه مشکل داشته باشد، شدت نشت وریدی نیز بیشتر شده و آلت فرد سفتی خود را بیشتر از دست می دهد و در موارد شدید نیز فرد به صورت کامل دچار عدم نعوظ و ناتوانی جنسی در مردان می گردد. در این نوع از اختلال که نشت وریدی نامیده می شود خون در آلت تناسلی باقی نمی ماند و بیمار همیشه دچار شلی آلت و عدم نعوظ می باشد.
علل کلی ناتوانی جنسی مرد عبارتند از:
در حین سونوگرافی ، یک دستگاه بر روی رگ های خونی که خون آلت تناسلی را تأمین می کنند، نگه داشته می شود. این آزمایش تشخیص می دهد که آیا شما مشکل جریان خون دارید یا خیر. بعضی اوقات ممکن است تزریقی برای ایجاد نعوظ در آلت تناسلی شما ایجاد شود که به نام پاپاورین می باشد. این تزریق به تکنسین سونوگرافی اجازه می دهد تا تغییرات جریان خون و فشار در آلت تناسلی شما را ارزیابی کند. این روش سونوگرافی می تواند جریان ضعیف خون در آلت تناسلی شما را تشخیص دهد. تکنسین برای اندازه گیری جریان خون در آلت تناسلی، پروب را به آرامی روی آلت شما حرکت می دهد. تصاویر رنگی به دست آمده روی صفحه کامپیوتر نشان دهنده سرعت و جهت جریان خون در رگ های خونی شما هستند. رادیولوژیست یا متخصص ارولوژی این تصاویر را تفسیر می کند؛ بنابراین می توان از نتایج به دست آمده از این شیوه تصویربرداری برای تشخیص اختلال نعوظ کمک گرفت.
بهتر است افراد قبل از انجام این روش موارد زیر را رعایت نمایند:
بزرگ ترین خطر احتمالی این روش نعوظی است که برای مدت طولانی ادامه پیدا کرده و پریاپیسم نامیده می شود. این شرایط می تواند به آلت تناسلی مرد آسیب برساند؛ اما به ندرت ممکن است نیاز به تزریق معکوس وجود داشته باشد که بلافاصله باعث از بین رفتن نعوظ آلت تناسلی می شود. این تزریق فقط حدود 2تا3 ثانیه طول می کشد.
در صورت تزریق آمپول پاپاورین در این سونوگرافی، عوارض جانبی شایع آن ممکن است شامل موارد زیر باشد:
عوارض جانبی داروی پاپاورین، محدود بهموارد ذکر شده در بالا نیست و ممکن است در افراد مختلف، عوارض دیگری نیز رخ دهد.
شما می توانید برای بیشتر دیده شدن از بهترین فضای تبلیغات آنلاین استفاده نمایید. گروه نرم افزاری پزشک آنلاین با قرار دادن چنین فضایی در اختیار شما، این امکان را فراهم می سازد که به یکی از پر بازدید ترین سایتها نسبت به رقبای خود تبدیل شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.