دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری

کاشت ایمپلنت آلت تناسلی چگونه انجام میشود؟

دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]آدرس وب سایت : www.drsalehi.ir
آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم تلفن مطب : 35548081 - 031

جراحی ایمپلنت آلت تناسلی که به آن پروتز آلت تناسلی نیز گفته می شود، یک روش درمانی برای بازیابی عملکرد جنسی در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) می باشد. در صورتی که اختلال نعوظ فرد به طور طبیعی و یا با درمان های پزشکی دیگر برطرف نشود، جراحی ایمپلنت آلت تناسلی یکی از گزینه های درمانی برای این افراد می باشد. در این روش نوعی پروتز که شامل یک جفت میله سیلیکونی انعطاف پذیر است، طی عمل جراحی در آلت تناسلی فرد قرار داده می شود.

آنچه در این مطلب میخوانید

جراحی ایمپلنت آلت تناسلی معمولاً زمانی استفاده می شود که اختلال نعوظ علت پزشکی مشخصی داشته باشد و این مشکل به طور طبیعی و یا با سایر روش های درمانی دیگر از جمله دارو درمانی، بهبود نیابد و یا گاهی برای درمان عارضه ای استفاده می شود که در آن، زخم شدن آلت تناسلی باعث کج و یا خمیده شدن آن هنگام نعوظ می شود.

کلینیک اورولوژی دکتر پیمان صالحی در اصفهان، ارائه دهنده خدمات تشخیصی - درمانی در زمینه بیماریها و اختلالات سیستم ادراری در مردان و زنان، همچنین اختلالات جنسی و تناسلی، ناتوانی جنسی و ناباروری مردان به مراجعین محترم می باشد. لطفا جهت رزرو نوبت و کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 35548081-031 اقدام فرمایید.

مزایای پروتز آلت تناسلی

درمان اختلال نعوظ

ایمپلنت آلت تناسلی نوعی درمان است که می تواند به کسانی که اختلال نعوظ دارند کمک کند. اختلال نعوظ ممکن است به دلیل مسائل مختلفی از جمله افزایش سن، کمبود هورمون و بیماری پیرونی رخ دهد. پیرونی نوعی بیماری است که در آن آلت تناسلی مرد کج می شود. کج شدن آلت تناسلی با نعوظ بسیار دردناک همراه است.

افزایش حجم

ایمپلنت ها سفتی و حجم لازم برای آلت را فراهم می کنند.

کاشت ایمپلنت آلت تناسلی

انواع پروتز آلت تناسلی مردان

پروتز آلت دارای دو نوع اصلی است:

پروتز منعطف (غیربادی)

پروتز منعطف معمولاً از یک جفت میله تشکیل می شود که طی عمل جراحی داخل بافت های مخصوص آلت (کورپورا کاورنوس) قرار داده می شود. بیمار موقعیت آلت و میله ها را به طور دستی تنظیم می کند. این دستکاری تأثیری بر بلندی یا قطر آلت ندارد.

پروتز بادی

پروتز بادی از دو سیلندر تشکیل می شود که طی عمل جراحی داخل آلت قرار داده می شود و می توان آن را با استفاده از مایع تحت فشار منبسط کرد. لوله هایی، سیلندرها را به مخزن مایع و پمپ متصل می کند. بیمار پروتز را با فشار دادن روی پمپ کوچکی باد می کند که زیر پوست کیسه بیضه قرار داده می شود. پروتز بادی برخلاف پروتز منعطف قطر و طول آلت را نیز بیشتر می کند و ظاهری طبیعی به آلت می دهد. استفاده از پروتز بادی آسان است و تمام بخش های آن داخل بدن قرار داده می شود. پروتز بادی دارای دو نوع است.

پروتز بادی دو بخشی

سیلندرها شکل غیرطبیعی دارد و آلت را شبیه به جارو با سر چهارگوش می کند. این نوع پروتز به مرور بافت آلت را تحلیل می برد و نازک می کند.

پروتز بادی سه بخشی (چند تکه ای)

به دلیل اینکه برای نعوظ آلت مقدار بیشتری مایع وارد سیلندرها می شود، پروتز بادی سه بخشی بیشترین میزان سفتی آلت را به دست می دهد. اگر از این نوع پروتز استفاده شود، بدنه آلت در حالت عادی شل و نرم تر از زمانی است که از پروتزهای دیگر استفاده می شود، به همین دلیل بیمار احساس راحتی بیشتری دارد. پروتز سه بخشی تنها پروتزی است که هنگام راست یا شل بودن حس و شکلی عادی به آلت می دهد. پروتز کمترین فشار را در حالت عادی به آلت وارد می کند، احتمال این که باقیمانده عضله آلت و بافت سر آلت در اثر اعمال فشار تحلیل برود، کمتر است. از طرفی برای جایگذاری این نوع پروتز باید عمل جراحی گسترده ای انجام شود که بهتر است برای انجام آن به جراحان اورولوژی مجرب مراجعه نمود.

اقدامات قبل از جراحی پروتز آلت تناسلی مردان

پزشک معالج آزمایشات کامل جسمانی را انجام خواهد داد و پیشینه پزشکی شما را بازبینی می کند. تمامی گزینه های درمانی دیگر نیز باید در نظر گرفته شوند. ممکن است نیاز به پرهیز از داروهای قوی رقیق کننده خون داشته باشید؛ اما به دلیل طبیعت کم تهاجمی تکنیک MINT، پزشکان می توانند روی بیمارانی که آسپرین مصرف می کنند نیز جراحی را انجام بدهند.

کاشت ایمپلنت آلت تناسلی چگونه انجام میشود؟

جراحی پروتز آلت معمولاً در بیمارستان یا مرکز جراحی انجام می شود. بیمار دارو دریافت می کند تا در طول جراحی بیهوش باشد، در حالت دیگر عمل تحت بی حسی موضعی و بی حس بودن پایین تنه (بی حسی نخاعی) انجام می شود. پزشک آنتی بیوتیک دورن وریدی را برای جلوگیری از عفونت تزریق می کند. محل جراحی بلافاصله قبل از عمل با تیغ تراشیده می شود تا خطر عفونت کاهش یابد. لوله (سوند) از راه آلت وارد مثانه می شود تا ادرار را در طول جراحی جمع کند.

جراح برش را زیر سر آلت، در پایه آلت یا پایین شکم ایجاد می کند. سپس جراح بافت اسفنجی داخل آلت یعنی بافتی را می کشد که معمولاً هنگام نعوظ پر از خون می شود. این بافت داخل هر دو حفره توخالی آلت به نام کورپوس کاورنوس وجود دارد. جراح، پروتز در اندازه مناسب را انتخاب می کند و سیلندرهای آن را داخل آلت قرار می دهد. تمام پروتزها را می توان با توجه به اندازه گیری های دقیق انجام شده با بزرگی آلت متناسب کرد. اگر پزشک، پروتز بادی دو قطعه ای را انتخاب کرده باشد، پمپ و دریچه تخلیه داخل کیسه بیضه قرار داده می شود. چنانچه پروتز سه تکه ای انتخاب شده باشد، جراح مخزن مایع را از راه برش داخلی ایجاد شده زیر دیواره شکم قرار می دهد. جراح برش ها را پس از قرار دادن پروتز بخیه می زند. جراحی ایمپلنت آلت معمولاً 45 تا 60 دقیقه طول می کشد.

مراقبت پس ازجراحی پروتز آلت تناسلی مردان

پس از جراحی ایمپلنت آلت باید دارو برای تسکین درد مصرف شود. بیمار تا چند هفته درد خفیفی را حس می کند. همچنین لازم است به مدت یک هفته آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت مصرف شود. پزشک به بیمار توصیه می کند که آلت را در طول دوران بهبود بالا روی شکم و به سمت ناف نگه دارد تا از خم شدن رو به پایین آن جلوگیری شود. پزشک زمان از سرگیری فعالیت های معمول را اعلام می کند. اکثر آقایان می توانند فعالیت های سنگینی بدنی و رابطه جنسی را 4 تا 6 هفته پس از جراحی شروع کنند. پزشک در این زمان به بیمار توصیه می کند که باد آلت را دو بار در روز به طور کامل پر و تخلیه کند تا تمرینی برای استفاده از آلت باشد و ناحیه اطراف سیلندرها نیز تحت کشش قرار بگیرد.

کاندیدای مناسب جراحی پروتز آلت تناسلی مردان

موارد منع جراحی پروتز آلت تناسلی مردان

اگر به عفونت مثانه مبتلا هستید، باید جراحی خود را به بعد از درمان و رفع عفونت موکول کنید. اگر مبتلا به عفونت مزمن مثانه یا لگن هستید، ممکن است این روش برای شما توصیه نشود. احتمال عفونت شدید یا آلودگی دستگاه تناسلی می تواند این جراحی را برای شما بسیار خطرناک کند. علاوه بر این، اگر قبلاً ضربه قابل توجهی به آلت تناسلی یا مجرای ادرار شما وارد شده و این آسیب یا تروما برطرف نشده است، ممکن است ایمپلنت آلت تناسلی برای شما مناسب نباشد. اگر به بیماری های مقاربتی و زخم های باز مبتلا هستید، باید بیماری شما قبل از جراحی کاملاً درمان شود؛ زیرا جراحی می تواند شما را در معرض عفونت های بعدی در ناحیه لگن قرار دهد.

اینستاگرام دکتر پیمان صالحی

عوارض جراحی پروتز آلت تناسلی مردان

خطراتی که جراحی کاشت آلت می تواند داشته باشد شامل:

امروزه یکی از مقولات مطرح و مورد توجه، مسئله مشکلات جنسی و فقدان عملکرد جنسی مناسب در بین زوجین است که می تواند موجب بسیاری از اختلافات بین همسران باشد. همشهریان گرامی در صورتی که با چنین معضلاتی روبرو هستید؛ باید به یک سکس تراپیست در اصفهان مراجعه نمایید تا با دریافت راهکارهای مناسب از این افراد، بتوانید به زندگی جنسی خود سر و سامان دهید.

نسخه اصلی مطلب کاشت ایمپلنت آلت تناسلی چگونه انجام میشود؟ را در سایت دکتر پیمان صالحی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
نحوه صحیح شستشوی سر و شامپو زدندکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]
لیزر بهترین روش درمان زگیلدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
هشت نکته درباره مصرف ضد آفتابدکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
سونوگرافی زنان و مامایی شامل چه مواردی میشود؟دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
بهترین سن برای تزريق بوتاکس چند سالگی است؟دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
نکات کلیدی در تغذیه نوروزشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
پیلینگ پوست با اسید میوه و کرم های لایه برداردکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
مقایسه جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال و لیزر اندولیفتدکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
کاشت ابرو به روش FIT چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
روش FIT برای کاشت مو؛ همه اطلاعات کاربردی و پاسخ به سوالات متداولدکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر سید محمد رضا حکیمیان - بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان
دکتر سید محمد رضا حکیمیان

بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان


www.drhakimian.com
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drvaez.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
دکتر محمد اعظمی - متخصص رادیولوژِی
دکتر محمد اعظمی

متخصص رادیولوژِی


www.radiologymarkazi.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت