انحنای الت جنسی مردانه یک اختلال شایع است که می تواند مشکلات زیادی برای بیمار ایجاد کند مانند مشکلات روحی و طلاق. این حالت با نام کوردی نیز شناخته می شود. کوردی یا انحنای آلت تناسلی مردان وقتی اتفاق می افتد که آلت تناسلی مرد به شدت در جهت های مختلف به ویژه بالا و پایین خم شود. این حالت در بیش تر موارد در انتهای آلت تناسلی یعنی در شکم یا نوک آن رخ می دهد. در این مقاله به بررسی دقیق تر انحنای مادرزادی یا اکتسابی آلت تناسلی در مردان می پردازیم.
همانطور که گفتیم کوردی یک اختلال شایع در میان مردان است؛ به صورتی که از هر 200 کودک پسری که متولد می شود، 1 نفر به کوردی مبتلا است.در صورتی که انحنای ایجاد شده بیش تر از 30 درجه زاویه داشته باشد، برای نزدیکی طرفین مشکل ساز است.آزاردهنده ترین نوع کوردی به سمت پایین می باشد؛ بعد از آن چپ و راست و در آخر به سمت بالا.
درمان انحنای آلت تناسلی یا کوردی در اصفهان توسط دکتر پیمان صالحی متخصص اورولوژی صورت می پذیرد. پل ارتباطی ما برای ارائه مشاوره به بیماران شماره تلفن 35548081 - 031 می باشد.
خم شدن آلت تناسل مردان می تواند به صورت مادرزادی یا به صورت اکتسابی ایجاد شود.
برخی از نقص های مادرزادی که سبب اختلال در رشد مناسب مجرای ادراری شوند، می توانند بیمار را به کوردی مبتلا کنند.اگر رشد آلت تناسلی مردان در زمان جنینی به طور ناگهانی متوقف شود، می تواند سبب ایجاد کوردی به صورت مادرزای شود. طبق تحقیقاتی که انجام شده، بافت هایی که در نهایت به آلت تناسلی مرد تبدیل می شوند معمولا در هفته دهم بارداری خم می شوند؛ بنابراین، درصورتی که کودک با آلت تناسلی خمیده متولد شود، می تواند نشان دهنده توقف رشد بافت ها و باقی ماندن به شکل منحنی باشد.
هرگونه عمل جراحی نامناسبی که روی آلت تناسلی انجام شود از جمله عمل های جراحی که روی مجرا انجام می شوند و یا ختنه نامناسب، می توانند سبب ایجاد کوردی در فرد شوند.
آسیب های قبلی که به آلت تناسلی وارد می شوند از جمله شکستگی آلت و یا وارد شدن ضربه، می توانند سبب خم شدن آلت تناسلی شوند.
شایع ترین دلیل ایجاد کوردی در مردان بیماری پیرونی می باشد.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: اندازه آلت تناسلی آقایان
تمام مردانی که به کوردی مبتلا هستند، نیاز به درمان ندارند؛ درمان برای کسانی انجام می شود که این انحنا زاویه ای بیش تر از 30 درجه داشته باشد.با توجه به اینکه عامل ایجاد کوردی چیست و این بیماری چه شدتی دارد، روش های درمان نیز متفاوت می باشد.اگر کوردی به صورت مادرزادی ایجاد شده باشد و میزان انحنای آن نیز زیاد باشد، برای اصلاح به چندین مرحله عمل جراحی نیاز است.جراحی می تواند به درمان کوردی ناشی از آسیب نیز کمک کند.
همانطور که گفتیم شایع ترین دلیل ایجاد کوردی، پلاک پیرونی است. در مراحلی که پلاک پیرونی دردناک است می توان با روش های دارویی از جمله درمان دارویی خوراکی، درمان دارویی تزریقی داخل پلاک، استفاده از Penile traction و درمان با استفاده از شوک ویو، کوردی را درمان کرد.اما در صورتی که پیرونی پیشرفت کرده و پلاک سفت شده است، روش های دارویی نمی توانند کمکی بکنند و باید از جراحی به منظور برداشت پلاک پیرونی، اصلاح کوردی با استفاده از بخیه و استفاده از پروتز، کمک گرفت.
همشهریان گرامی! برای درمان عفونت مجاری ادراری، بیماری های حاد و مزمن کلیه، سرطان های دستگاه ادراری ، بزرگی پروستات ، ناباروری ، واریکوسل و ... به متخصص جراحی کلیه و مجاری اداری در اصفهان مراجعه نموده و از مطلوب ترین نتایج درمانی، برای بیماری خود بهره مند شوید.