یکی از نکاتی که افراد مبتلا به سیاتیک باید به آن توجه کنند تشدید دردهای سیاتیک و اسپاسمهای عضلانی در فصلهای سرد سال است.
افرادی که دردهای سیاتیک را تجربه کردهاند می دانند که این دردها با انقباضاتی در ناحیه پشت ران تا قوزک پا همراه است که فرد مبتلا را در بیشتر موارد از حرکت و انجام فعالیت های روزانه ناتوان می کند.
این روزها افراد زیادی را می بینم که به دلایل مختلف از قبیل استرس، تنش های ناشی از کار روزانه و یا شیوه غلط زندگی با گرفتگی و درد عصب سیاتیک روبرو شده و به دلیل درد ناشی از آن مجبور به ترک کار و خانه نشینی میشوند. این گروه برای رهایی از انقباضها و اسپاسم های عصب سیاتیک و درد ناشی از آن دست به دامن انواع داروها و مسکنهای شیمیایی می شوند و به این ترتیب برای تسکین دردهایشان اقدام می کنند.
این افراد اگر بدانند که با طب سنتی می توانند دردهای سیاتیکی و اسپاسم های این ناحیه را درمان کنند، بی شک سراغ مسکن ها نمی روند و از دستورات و تدابیر طب سنتی برای پیشگیری و درمان سیاتیک استفاده می کنند.
سیاتیک را می توان با انجام معاینات فیزیکی و روش های تصویربرداری همچون سی تی اسکن و ام آر آی تشخیص داد.
تحقیقات زیادی در مورد اثر طب سوزنی بر روی سیاتیک در بیمارستان های دانشگاهی در کشورهای مختلف جهان صورت گرفته که نتایج همگی آنها از اثرات مطلوب طب سوزنی بر روی سیاتیک حکایت می کند.
طب سوزنی با روشهای زیر به بهبود سیاتیک کمک می کند:
- با تحریک اعصابی که در عضلات و سایر بافت ها قرار دارند منجر به ترشح آندورفین ها و سایر فاکتورای شیمیایی شده و فرآیند بروز درد در مغز و نخاع را تغییر می دهد.
- با کاهش التهاب ( با افزایش ترشح فاکتورهای عروقی و ایمنی).
- بهبود سفتی عضلات و حرکت مفاصل (با افزایش جریان خون موضعی).
- با افزایش سطوح سروتونین و نورآدرنالین که می تواند به کاهش درد و تسریع ترمیم عصبی کمک نماید.