دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی

روشهای نوین درمان درد عصب سیاتیک بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]آدرس وب سایت : www.drsalmanfallah.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان حکیم نظامی ، خیابان شریعتی غربی ، نبش کوچه 16 ، جنب مسجد امام حسن عسکری ، طبقه اول تلفن مطب : 91011414 - 031

در هر سال از هر هزار نفر جمعیت برحسب نژاد و نوع کار و شیوه زندگی بین ۵ تا ۲۰ نفر مبتلا بهپارگی دیسک کمرمی شوند. به طور متوسط از هر هزار نفر جمعیت سالانه۱۲نفر به بیماری پارگی مبتلا می شوند. مردان دو برابر زنان به بیماری دیسک کمر مبتلا می شوند. یعنی در یک کشوری۸۰میلیونی سالانه تقریباً یک میلیون نفر مبتلا به پارگی دیسک کمر می شوند.

آنچه در این مطلب میخوانید

تقریبا۸۰درصد کسانی که به پارگی دیسک کمر مبتلا می شوند با درمان های جراحی ، غیر جراحی بهبود پیدا می کنند و در حدود۲۰درصد افرادی که دچار دیسک کمر هستند یا تنگی کانال نخاعی هستند نیاز بهدرمان های غیر جراحی دارند.

در کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر سلمان فلاح در اصفهان، با استفاده از روشهایی مانند کایروپراتیک ، تزریق اپیدورال ، فیزیوترپی و ... می توان درد عصب سیاتیک را تسکین داد یا درمان نمود. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می توانید از طریق واتساپ شماره ۰۹۳۰۳۹۷۰۰۲۰ ،با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.

درد سیاتیک

درد سیاتیک ممکن است در اثر تحریک یک یا چند عصب نخاعی ایجاد شود. این درد می تواند خفیف یا شدید باشد و اغلب در اثر ساییدگی مهره ها در قسمت پایین ستون فقرات ایجاد می شود. خبر خوب این است که سیاتیک اغلب با روش های محافظه کارانه و تمرینات اصلاحی طی چند هفته و بدون نیاز به جراحی با کمک متخصص حرکات اصلاحی تسکین می یابد. انجام تمرینات اصلاحی برای بهبود قدرت عضلات کمری و پشت در حالی که انعطاف پذیری را در تمام عضلات باسن و اندام تحتانی افزایش می دهد، به طور قابل توجهی نیز احتمال ابتلا به کمردرد و سایر علائم سیاتیک را کاهش می دهد.

درمان های کایروپراکتیک

درمان های جایگزین جراحی برای سیاتیک نیز می تواند تا حدی تسکین دهنده درد باشد. یک متخصص عمل جراحی می تواند ستون فقرات فرد را به گونه ای تنظیم کند که حرکت ستون فقرات را افزایش دهد که باعث بهبود عملکرد ستون فقرات و کاهش درد می شود. درمان کایروپراکتیک همچنین می تواند کمردرد ناشی از سیاتیک را تسکین دهد، اما برای دردهای خفیف مؤثر است.

درمان سیاتیک بدون جراحی

دغدغه اغلب بیماران مبتلا به درد سیاتیک، درمان بدون جراحی است تا متحمل عارضه درمان های تهاجمی نشوند و بتوانند هرچه سریع تر فعالیت های روزمره خود را مانند گذشته انجام دهند.

گزینه نخست و ترجیح پزشکان نیز درمان سیاتیک بدون جراحی برای رهایی از درد سیاتیک است، در واقع پزشکان درمان های غیر جراحی را همیشه اولویت خود می دانند تا با تکنیک های غیر تهاجمی و با تأثیرگذاری بالا بتوانند شاهد روند بهبودی سریع بیمار باشند.

پزشکان فوق تخصص درد با چنین مشکلاتی به خوبی آشنایی دارند و دغدغه آن ها این است که تا حد امکان درمان های غیر تهاجمی را برای بیماران خود انجام دهد. این متخصصان با مهارت و تجربه ای که در این زمینه دارند، قادرند که دردهای مختلفی از جمله سیاتیک را بدون جراحی و تنها با تزریق درمان کنند.

درد عصب سیاتیک

سیاتیک با چه علائمی همراه است؟

این عارضه علائم مشخصی دارد، که با اطلاع از آن ها می توان این بیماری را تشخیص داد. اگر دردی را تجربه می کنید که از کمر به لگن و اندام های پایین تر انتشار پیدا می کند، به طور معمول به عنوان دردهای سیاتیک شناخته می شود.

زمانی که می گوییم فردی دچار سیاتیک شده، در واقع به این منظور است که این عصب تحت فشار یا آسیب قرار گرفته است. با آشنایی علائم آن به راحتی می توانید بیماری و علت دردهای خود را تشخیص دهید، در ادامه همه موارد را برای شما ذکر خواهیم کرد:

رهایی از درد سیاتیک با راهکارهای غیر جراحی

هنگام که درد سیاتیک به صورت ناگهانی در فرد احساس می شود، می تواند به دلیل فشار دیسک بیرون زده باشد. زمانی که بدن در حرکت است، فشار از یک نقطه برداشته می شود و به رفع برآمدگی دیسک کمک می کند، در نهایت درد کاهش پیدا خواهد کرد.دیسک به گونه ای طراحی شده است که توانایی کنترل وزن بدن را دارد و این سبب می شود که بدن به راحتی در حال حرکت باشد، در واقع می توان گفت که دیسک از وزن بدن حمایت می کند تا بدن بدون هیچ مشکلی در حال حرکت باشد. به این نکته باید توجه داشته باشید که دیسک برای آنکه سالم بماند، باید در حال حرکت باشد.

اگر ضعف یا سفتی در این قسمت از بافت بدن احساس شود، به این معنی است که دیسک و مهره های کمر تحت وزن بیش از حد استاندارد قرار دارد. حال فرض کنید که این وزن بیش از حدی که بر دیسک و مهره ها اضافه می شود با نشستن در یک حالت به صورت طولانی مدت و قرارگیر ی بدن در وضعیتی نادرست باشد، قطعا فشار زیادی را به دیسک وارد می کند.

افرادی که به طور کلی در حالت نشسته قرار دارند، فعالیت آنها نیز به مرور زمان کم و کمتر می شود، در نهایت منجر به ضعف عضلات خواهد شد. جهت درمان سیاتیک بدون جراحی و رهایی از درد سیاتیک، راهکار های زیادی وجود دارد که بسته به شرایط بیماران تأثیرگذارترین آن در نظر گرفته می شود، در ادامه گزینه های درمان سیاتیک بدون جراحی را برای شما ذکر خواهیم کرد.

افرادی که در خصوص انجام این درمان ها تخصص کافی و لازم را دارند، جهت انعطاف پذیری بافت و رفع ضعف و سستی بدن، حرکات کششی بسیاری را برای بیماران انجام می دهند. معمولا زمانی که فرد دچار درد می شود، قادر به حرکت نیست، اما در این نوع درمان، حرکاتی انجام می شود که برای درمان و رهایی از درد سیاتیک بسیار مهم است.

گاهی اوقات علاوه بر اینکه دیسک بیرون زده، مانع حرکت می شود، چسبندگی مفاصل نیز همین مشکل را ایجاد می کند. زمانی که تمرینات ورزشی مناسب برای افراد انجام می گیرد، چنین مشکلاتی برطرف می شود و دامنه حرکات باز می گردد.

در اغلب مواقع زمانی که اسم ورزش می آید، همه تصور انجام تمرینات ساده خانگی یا دویدن را دارند، اما اگر بخواهیم ورزش را برای درمان و به منظور هدف خاصی انجام دهیم، باید تحت نظر متخصصین باشیم.

آن ها به خوبی می دانند چه حرکاتی را باید به شما آموزش دهند که با توجه به شرایطی که دارید، آسیبی به شما وارد نشود و همچنین مشکل شما تا حد زیادی برطرف شود. ورزش، بیمارانی را که دچار دردهای سیاتیک هستند، فعال و قوی نگه می دارد. اگر تمریناتی که برای شما در نظر گرفته شده، همراه با یک پیاده روی ملایم باشد به سلامت ستون فقرات کمک می کند و از ایجاد درد احتمالی در آینده جلوگیری خواهد کرد.

IDD یک نوع روش درمانی است که به رفع فشار ستون فقرات کمک می کند، در صورتی که درد سیاتیک ناشی از فتق دیسک ادامه داشته باشد و با درمان های ساده و ابتدایی درمان نشود، این نوع روش درمان برای بیماران در نظر گرفته می شود.

با استفاده از یک ابزار حرفه ای، فشار وارد شده به دیسک برداشته می شود و منجر به تحرک آرام ستون فقرات خواهد شد. در واقع این درمان روش جایگزین قدیمی حرکات کششی است. نیروی وارد شده از این دستگاه با استفاده از ابزاری است که میزان نیروی آن توسط دستگاه کنترل می شود. IDD تراپی به مدت نیم ساعت برای بیماران انجام می گیرد و آنها در طول درمان احساس آرامش دارند.

اینستاگرام دکتر سلمان فلاح

از درمان های دیگر که برای رفع این مشکل به کار رفته می شود، تزریق است. تزریقاتی که برای بیماران انجام می گیرد، انواع مختلفی دارد.در اغلب مواقع تزریقی برای بیماران انجام می شود که به رفع التهاب کمک می کند. التهاب یک واکنش طبیعی بدن جهت بهبودی است، اما اگر التهاب ناشی از درد سیاتیک به صورت طولانی مدت ایجاد شده باشد، می تواند باعث مشکلاتی برای بیمار شود.در واقع التهاب طولانی مدت می تواند منجر به تحریک عصب شود و در این مواقع است که درد ناشی از عصب سیاتیک احساس خواهد شد. تزریق استروئید یا تزریق برای درمان می تواند در رفع التهاب ایجاد شده بسیار مؤثر باشد و در نهایت منجر به تسکین درد شود.

این نکته را به یاد داشته باشید که کورتیکو استروئیدها جهت تسکین درد و استروئید آنابولیک داروهای تقویت کننده عملکردی هستند، در واقع کارایی متفاوتی دارند.تزریقی که برای بیماران انجام می گیرد، صرفا برای بی دردی است، نه رفع علت اصلی درد. تزریق برای بسیاری از افراد علاوه بر تسکینن درد حکم درمان را دارد. برای مثال افرادی که دارای بیماری های زمینه ای مانند دیابت، ناراحتی قلبی، کلیوی و… هستند، امکان انجام عمل جراحی باز وجود ندارد و در گروه پرخطر جهت انجام جراحی و بیهوشی عمومی قرار دارند، در نهایت انجام تزریق به عنوان درمان برای این گروه از افراد انجام می گیرد.

علاوه بر این مورد بسیاری از افراد به دلیل مسائل کاری و مالی شرایط انجام عمل باز کمر را ندارند، انجام تزریق در این مواقع بسیار کمک کننده است و منجر به رهایی از درد سیاتیک می شود.

در کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر سلمان فلاح در اصفهان، می توانید با جراحی بسته دیسک ، به رفع و بهبود دردهای ناشی از دیسک کمر و گردن بپردازید و کیفیت زندگیتان را ارتقا داده توانایی های خود را در انجام کارها و فعالیت های روزمره، که به هر دلیل دچار اشکال شده اند؛ افزایش دهید. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می توانید از طریق واتساپ شماره ۰۹۳۰۳۹۷۰۰۲۰ ،با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.

نسخه اصلی مطلب روشهای نوین درمان درد عصب سیاتیک بدون جراحی را در سایت دکتر سلمان فلاح بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

اثرات تزریق بوتاکس در لیفت شقیقه، ابرو و رفع افتادگی پلک

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
درمان چسبندگی کانال نخاعیدکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]
راه حل آسيبهای اجتماعی ازدواج آسان استدکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]
جوانسازی گردن با تزریق فیلر چگونه است؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]
مزایای اوزون تراپی برای مو و پوست سردکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
جوانسازی پوست دستدکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]
هیستروسکوپیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]
تفاوت عکس رادیولوژی ریه سالم و ناسالمدکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]
عوارض بعد از عمل سرطان سينهدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
کاشت ابرو به روش FIT چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
روش FIT برای کاشت مو؛ همه اطلاعات کاربردی و پاسخ به سوالات متداولدکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]
مزایای تشخیص پوکی استخوان با عکس رادیولوژی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
رابطه بین بیماریهای مقاربتی و تاثیر آنها بر سلامت باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینیدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
همه چیز در مورد عفونت قارچی ناخندکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
درمان سرطان سینه به روش ایمونوتراپیدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
عمل برگشت وازکتومی چیست و چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
روشهای از بین بردن و تخلیه چربی اضافه پلکدکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]
مزایای استفاده از انواع ژل روان کننده واژن در رابطه جنسیدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
لیزر Co2 فرکشنال برای درمان منافذ باز پوستدکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]
آیا استفاده از دهانشویه برای کودکان مناسب است؟دکتر نیلوفر فلاح [ متخصص دندانپزشکی کودکان ]
معجزه میکرونیدلینگ برای صورتدکتر مینا دادگر [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز درباره مزوتراپی؛ مزایا ، عوارض و قیمتدکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونهدکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]
تزریق ژل به شقیقه؛ دانستنیهای ضروری قبل از تزریق فیلر شقیقهکلینیک بنیتا [ پوست ، مو و زیبایی ]
اهمیت فیزیوتراپی برای بیماران سکته مغزی در منزلآقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]
چگونه ماندگاری تزریق بوتاکس را افزایش دهیم؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آسیب نخاعی و تاثیرات آن بر باروری مرداندکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]
عمل واژینوپلاستی با لیزر؛ مزایا، مراحل انجام و کاندیدای مناسبدکتر زهرا صابری [ متخصص زنان و زایمان ]
اوزون تراپی شانه یخ زده یا منجمد؛ مزایا، معایب و کاندیدای مناسبدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
مزایا و معایب تزریق نانوفت برای جای جوشدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر سید محمد رضا حکیمیان - بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان
دکتر سید محمد رضا حکیمیان

بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان


www.drhakimian.com
دکتر امیر منصور شیرانی - متخصص بیماریهای دهان و دندان
دکتر امیر منصور شیرانی

متخصص بیماریهای دهان و دندان


www.doctorshirani.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست ، مو و زیبایی
دکتر علیرضا واعظ شوشتری

متخصص پوست ، مو و زیبایی


www.drvaez.ir
دکتر پیمان صالحی - متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری
دکتر پیمان صالحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری


www.drsalehi.ir
دکتر محمد اعظمی - متخصص رادیولوژِی
دکتر محمد اعظمی

متخصص رادیولوژِی


www.radiologymarkazi.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر میترا مولائی نژاد - متخصص سلامت جنسی و باروری
دکتر میترا مولائی نژاد

متخصص سلامت جنسی و باروری


www.drmolaei.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت