پاسخ : بقیه روز را استراحت کنید . از ورزش کردن و کارهای سنگین بپرهیزید. در صورت خوابیدن سرتان را بالاتر قرار دهید . از خوردن و نوشیدن غذاهای گرم اجتناب کنید . دهانتان را تا روز بعد با هیچ آب یا دهانشویه ای نشویید . سعی نکنید آب دهانتان را محکم به صورت تف کردن از دهانتان خارج کنید . در صورت نیاز به آرامی و با احتیاط دهانتان را با آب جوشیده ولرم بشویید .
لخته خون داخل حفره دندان کشیده شده بایستی محافظت شود تا روند ترمیم به خوبی و بدون عفونت ادامه یابد . از جویدن غذا با سمت ناحیه دندان کشیده شده خودداری کنید .
پاسخ : مسواک زدن به آرامی و احتیاط به غیر از ناحیه دندان کشیده شده مانعی ندارد .
پاسخ : در صورتیکه یک ساعت پس از کشیدن دندان و فشار دادن گاز استریل روی زخم کمی خون در دهانتان حس کردید نگران نباشید طبیعی است چرا که مقدار کم خون در دهان با مخلوط شدن با بزاق به نظر زیاد میرسد . در اینصورت می توانید با استفاده از یک تکه گاز استریل و فشردن آن بر روی ناحیه خونریزی را کنترل کنید .
حال در صورتی که با این وجود خونریزی تا 2 ساعت بعد هم ادامه یافت ، حتماً بایستی به دندانپزشک معالجتان مراجعه نمایید .
هرگز برای کاهش خونریزی ، دهانتان را با آب نشویید چرا که خونریزی تشدید میشود .
پاسخ : به هیچ عنوان ، تا 24 ساعت پس از کشیدن دندان سیگار کشیدن ممنوع است .
پاسخ : وجود کمی درد در ناحیه زخم طبیعی است و معمولاً با استفاده از مسکن برطرف میشود میتوان از مسکن هایی نظیر استامینوفن و یا ایپوبروفن استفاده کرد از استفاده کرد . از استفاده از آسپرین پرهیز کنید چرا که انعقاد خون را با مشکل مواجه میکند .
پاسخ : روند ترمیم زخم در افراد مختلف متفاوت است و لیکن آنچه مهم است تمیز نگه داشتن محل زخم است تا 24 ساعت اول پس از کشیدن دندان دهان را با هیچ آب یا دهانشویه ای نبایستی شست و بعد از آن بایستی به طور مرتب تا یک هفته بعد با استفاده از دهانشویه و یا آب نمک جوشیده ولرم دهان شسته شود .
از رژیم غذایی سالم و حاوی ویتامین c به ترمیم زخم کمک میکند .
پاسخ : لخته داخل حفره دندان کشیده شده باعث تسریع ترمیم زخم میگردد حال در صورتی که به هر دلیلی این لخته از داخل حفره خارج شود ( شستن زودتر از موقع دهان ، تف کردن شدید ، سیگار کشیدن ، مسواک زدن روی زخم و ... ) دیوارهای استخوانی حفره در ارتباط بزاق و مواد غذایی قرار میگیرد و تحریک میشوند و باعث درد شدیدی در ناحیه زخم میشود که اصطلاحاً به آن حفره خشک ( Dry Socket ) میگویند .
در این صورت بایستی به دندانپزشک مربوط مراجعه نمود تا با گذاشتن پانسمانی داخل حفره از ورود مواد غذایی و بزاق به داخل آن جلوگیری به عمل آید . در صورت ایجاد حفره خشک ترمیم زخم طولانی تر از حالت عادی خواهد بود و شاید نیاز باشد چند بار پانسمان زخم تعویض گردد .