ناخن یکی از اجزای کاربردی در اندام انسان است. این جزء بدن به صورت گسترده ای در فعالیت های روزانه به کار می آید و نبود چنین لایه محافظی می تواند تأثیرات منفی بزرگی در روند کار و حرکت داشته باشد؛ اما در کنار تمامی این موارد، ناخن به عنوان یکی از ابزار زیبایی در بدن انسان شناخته شده است. این قسمت از بدن سال های بسیاری است که مورد توجه خانم ها قرار گرفته و سعی می کنند با روش های متنوعی آن را زیباتر جلوه دهند.
برای زیبایی بیشتر دست ها و داشتن ناخن های زیبا، بسیاری از خانم ها به کاشت ناخن روی می آورند. کاشت ناخن زیبایی های خود را دارد؛ اما باید بدانید هیچ روش زیبایی بدون خطر و بدون عوارض نیست؛ چراکه در این روش از مواد شیمیایی استفاده می شود که برای ناخن می تواند بسیار مضر باشد. در ادامه با عوارض کاشت ناخن بیشتر آشنا خواهیم شد.
بیش از ده نوع کاشت ناخن وجود دارد که اکثر آنها برگرفته از 2 روش پایه ای کاشت با پودر و کاشت با ژل هستند، در این قسمت این با دو روش پایه و چند نمونه از مشتقات آنها آشنا می شوید.
این روش یکی از رایج ترین و معروف ترین روش ها برای کاشت ناخن است که در این روش ترکیب دو ماده پودر و محلول لیکوئید ماده خمیر مانندی را به وجود می آورد که با استفاده از قلم آن را روی سطح ناخن صاف و یکدست می کنند این کار سبب ایجاد لایه ای محکم روی ناخن مشتری می شود.
در این روش از مواد آماده ای که شبیه به ژل است برای کاشت ناخن استفاده می کنند به این ترتیب که ناخن کار پس از زیرسازی ناخن، مقدار مناسبی از ژل را روی ناخن مشتری قرار می دهد و به وسیله قلم مخصوص آن را صاف و یکدست می کند و برای خشک و محکم شدنش زیر دستگاه UV که حاوی اشعه ماوراء بنفش است قرار می دهد.
در این روش ناخن کار از ترکیب 2 پودر به رنگ سفید و هلویی روی ناخن مشتری استفاده می کند طوری که رنگ ها در یکدیگر ادغام می شوند و مرز ادغام رنگ ها قابل تشخیص نیست به همین دلیل نام دیگر این روش، کاشت هایلایت است. در این نوع کاشت ناخن کار صدف یا ریشه ناخن را با پودر رنگ هلویی کار می کند عمق رنگ هلویی در قسمت ریشه بیشتر است و هر چه به سمت نوک ناخن حرکت می کند از عمق رنگ کم می شود و قسمت نوک ناخن را با پودر سفید کار می کند و هر چه به سمت ریشه ناخن حرکت می کند از عمق رنگ سفید کم می شود در انتهای کار هایلایتی جذاب و زیبا روی ناخن شکل می گیرد.
کاشت فرنچ، سیلک، آکواریوم، دیپینگ، اکلیلی، قالبی، مرمریت … از دیگر روش هایی هستند که برای کاشت ناخن از آنها استفاده می شود.
بیشتر بدانید : علل جدا شدن ناخن از گوشت
برای کاشت ناخن عموماً از چسب ها و مواد شیمیایی استفاده می شود که این مواد منجر به ایجاد واکنش های آلرژیک بدن می شود. این مواد می توانند باعث ترک خوردگی ناخن طبیعی شوند و بر روی آنها شکاف های عمیق ایجاد کنند.
چسب هایی که بر روی ناخن زده می شوند، امکان تنفس بافت ها و گردش هوا را سلب می نمایند. به همین دلیل مکانی خوب برای رشد قارچ ها فراهم می آورند. کاشت ناخن می تواند بافت ناخن طبیعی را به صورت کامل از بین برده و تغییر دهد.
چسبی که برای کاشت ناخن استفاده می شود عموماً دارای یک گاز سمی می باشد که می تواند بر روی سیستم تنفسی افراد تأثیر گذاشته و گاهی موجب مسمومیت های شدید شود.
وقتی اقدام به کاشت می نمایید، اکسیژن رسانی به بافت های ناخن انجام نمی شود، لذا این امر باعث می شود تا ناخن ها به مرور کدر و زرد شود.
افرادی که دارای پوست های حساس هستند، معمولاً در اطراف محل کاشت ملتهب شده و قرمز می شود. گاهی در بعضی از افراد مشاهده شده که پوست در این نواحی به صورت خط خط و پوسته پوسته تغییر می یابد.
کاشت ناخن می تواند قاب اصلی ناخن را از بین ببرد و ریشه آن را نابود سازد. به طوری که رشد و بازسازی ناخن طبیعی صورت نگیرد.
برخی افراد قصد دارند از این روش برای طولانی مدت استفاده کنند. کاشت می تواند موجب ایجاد درد شود و ناخن طبیعی را کاملاً از بین ببرد. با نازک تر شدن غشای ناخن، تأثیرات چسب و مواد شیمیایی راحت تر به لایه های زیرین رسیده و باعث آسیب رساندن به بدن می شود.
اگر کاشت در محیط های بهداشتی صورت نگیرد باعث انتقال انواع بیماری های پوستی خواهد شد. انواع اگزما پوستی از این طریق امکان بروز دارند.
کاشت ناخن مانند سایر روش های زیبایی ممنوعیت های خاص خود را دارد. کسانی که نمی توانند از این روش زیبایی استفاده کنند عبارتند از:
برای اینکه از آسیب به سطح ناخن جلوگیری کنید، می توانید قبل از رفتن به آرایشگاه، یک مرکز معتبر را انتخاب کنید. انتخاب مراکز معتبر و یک ناخن کار حرفه ای باعث می شود تا ناخن هایتان علاوه بر اینکه آسیب نبیند، زیبا و جذاب شود. همین طور رسیدگی و مراقبت از ناخن پس از کاشت از جمله دورگیری ناخن و یا مانیکور با روغن، هم می تواند برخی از عوارض احتمالی را کاهش دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برداشتن قوز بینی با تزریق ژل کلیک کنید.