فرو رفتن ناخن در گوشت، بسیار شایع است و تقریباً هر فردی حداقل یک بار در زندگی خود این وضعیت را تجربه می کند و در مورد نوزادان فرو رفتن ناخن در گوشت پا و عفونت آن به کرات رخ می دهد. این حالت هنگامی رخ می دهد که گوشه های ناخن در پوست نرم اطراف ناخن رشد کرده یا به آن فشار وارد می کنند. این مسئله خصوصاً در انگشت بزرگ پا به چشم می خورد؛ اما در هر یک از انگشتان دیگر پا نیز می تواند این وضعیت دیده شود. اگر دارای زمینه ژنتیکی فرو رفتن ناخن پا در گوشت هستید، این وضعیت ممکن است دوباره برگردد و یا بر روی چند انگشت اتفاق بیفتد. کیفیت زندگی شما ممکن است تحت تأثیر درد، عفونت و سایر مشکلات دردناک پا قرار بگیرد که نیاز به درمان های مختلف یا جراحی دارد. در این مورد، ممکن است پزشک، برداشتن جزئی یا ماتریکسکتومی کامل ناخن را برای حذف ناخن های عامل درد مزمن پیشنهاد کند. در ادامه به بررسی این مشکل و روش های درمان آن پرداخته میشود.
همشهریان گرامی ! برای دستیابی به بهترین نتایج درمان بیماریهای پوستی ، حتما به متخصص پوست در اصفهان مراجعه نمایید. زیرا با بکارگیری نادرست و غیر اصولی این روشها توسط افراد غیر متخصص، نه تنها مشکلات کاهش پیدا نمی کند؛ بلکه ممکن است دچار عوارضی شوید که به سادگی رفع نشوند.
علل فرورفتن ناخن در گوشت معمولاً عبارتند از:
علائم فرورفتگی ناخن در گوشت عبارت اند از:
عواملی هستند که باعث افزایش احتمال فرو رفتگی ناخن در گوشت می شوند و برخی از آنها عبارتند از:
درمان باید بلافاصله پس از تشخیص آغاز گردد. اگر تشخیص زود و قبل از بروز عفونت انجام شود، مراقبت مناسب در منزل می تواند نیاز به درمان های بیشتر را برطرف سازد:
اگر التهاب، تورم و درد شدید و ترشح چرکی وجود داشته باشند، نشانه ی عفونت ناخن است که باید توسط پزشک درمان شود. ممکن است نیاز به آنتی بیوتیک خوراکی پیدا کنید. احتمالاً بخشی از ناخن یا همه ی آن باید برداشته شود. در این عمل بخشی از ناخن به همراه قسمتی از بستر زیرین آن و بافت نرم اطراف و حتی بخشی از ناحیه ی زاینده ی ناخن برداشته می شوند.
اگر عفونت ناشی از فرو رفتن ناخن در گوشت بدون درمان رها شود، می تواند باعث ایجاد عفونت در استخوان پا شود. عفونت انگشت پا همچنین می تواند منجر به زخم های پا و یا زخم های باز و از دست دادن جریان خون در ناحیه عفونی شود. از بین رفتن و مرگ بافت در محل عفونت محتمل است. اگر دچار دیابت هستید، عفونت پا می تواند جدی تر باشد. حتی یک برش کوچک، خراش پوستی و یا فرو رفتن ناخن پا در گوشت می تواند به علت عدم جریان خون و حساسیت عصب به سرعت دچار عفونت شود. اگر دچار دیابت هستید و در مورد عفونت ناشی از فرو رفتن ناخن در گوشت پا نگرانی دارید، سریعاً به پزشک خود مراجعه کنید.
کاشت مو و ابرو همچنین کاشت ریش و سبیل از جمله اقداماتی است که در کلینیک تخصصی صدف اصفهان با بیشترین تراکم و بهترین کیفیت انجام می پذیرد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این روشها با شماره های 8 - 32240827 و 32214564 تماس حاصل فرمایید.