همه چیز در مورد راکوتان
دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]آدرس وب سایت : www.doctormodaresi.irآدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ تلفن مطب : 36703885 - 031
یکی از مسائلی که افراد زیادی برای درمان آن به پزشک مراجعه می کنند، جوش و آکنه می باشد. دلیل اصلی ایجاد آکنه جمع شدن چربی روی پوست می باشد. از آنجایی که جوش ها در صورت وجود برای طولانی مدت می توانند باعث ایجاد منافذ باز پوست ، لکه و فرورفتگی در صورت شوند، بهتر است جهت اینکه زیبایی و نشاط پوست صورت از بین نرود، هرچه سریع تر برای درمان آنها اقدام شود. مصرف راکوتان با تأثیر روی غدد ترشح کننده چربی، میزان ترشح را به طور چشمگیری کاهش می دهد که مانع بسته شدن منافذ پوست توسط چربی و ایجاد جوش می شود. علاوه بر تنظیم چربی پوست، مصرف قرص راکوتان باعث از بین رفتن باکتری های ایجاد کننده آکنه می شود. از موارد مصرف قرص راکوتان در درمان آکنه های شدید یا کیستیک، کاهش ورم بینی پس از جراحی زیبایی، از بین بردن چربی های پوست، جلوگیری از سرطان پوست و سرطان مغز و پانکراس می باشد.
ترکیبات راکوتان
هر کپسول حاوی ۲۰ یا ۱۰ میلی گرم ایزوترتینوئین است و همچنین مواد زیر نیز در آن به کار رفته است:
- روغن نباتی هیدروژنه، روغن سویا، موم زرد، ، ژلاتین، گلیسرول، آب، سوربیتول، مانیتول، نشاسته ذرت فراوری شده، تیتانیوم دی اکسید و…
- در ترکیب راکوتان قند، گلوتن، ترترزین و دیگر رنگ های شیمیایی به کار نرفته است.
نکات قبل از مصرف راکوتان
قبل از شروع دارو، آزمایش خون باید داده شود و در مورد خانم ها حتماً تست حاملگی باید داده شود. در فواصل منظم بنا به صلاحدید پزشک باید آزمایش خون (آزمایش های کبدی و پروفایل چربی) چک شود. مهم ترین عارضه کپسول راکوتان (ایزوترتینوئین) بارداری در حین مصرف دارو برای خانم ها می باشد.
توصیه های مصرف قرص راکوتان
- در طی 6 ماه پس از درمان با ایزوترتینوئین از روش های زیبایی برای صاف کردن پوست خود استفاده نکنید.
- در حالی که ایزوترتینوئین مصرف می کنید و حداقل 1 ماه پس از قطع مصرف آن، خون اهدا نکنید.
- این دارو ممکن است حساسیت شما را نسبت به آفتاب بیشتر کند. وقت خود را در زیر نور آفتاب محدود کنید. از غرفه های برنزه کننده و چراغ های آفتاب پرهیز کنید. در فضای باز از ضد آفتاب استفاده کنید و لباس محافظ بپوشید. در صورت آفتاب سوختگی یا تاول های پوستی یا قرمزی فوراً به پزشک خود اطلاع دهید
- ایزوترتینوئین می تواند دید در شب شما را تحت تأثیر قرار دهد. از رانندگی، استفاده از ماشین آلات و فعالیتی که نیاز به دید واضح دارد، خودداری کنید.
- اگر از لنز استفاده می کنید، ممکن است هنگام استفاده از این دارو مانند همیشه آنها را تحمل نکنید.
تداخل دارویی با راکوتان
- تتراسایکلین ها (مانند ماینوسایکلین ، تتراسایکلین)
- داروهای نوع ویتامین A (مانند اسیترتین ، بگزاروتن)
- ویتامین A
- داروهایی که باعث از بین رفتن استخوان می شوند (به عنوان مثال داروهای ضد تشنج مانند فنی توئین ، کورتیکواستروئیدها مانند پردنیزون)
- جهت جلوگیری از این تداخل، لیست تمام داروهایی که مصرف می کنید را در اختیار پزشکتان قرار دهید.
شما می توانید برای مشاوره در ارتباط با انجام جراحی های زیبایی از قبیل عمل بلفاروپلاستی ، بوکال فت ، لیفت سانترال لب ، تزریق چربی ، کاشت مو ، کاشت ابرو همچنین کاشت ریش و سبیل توسط دکتر رامین مدرسی، در یکی از بهترین و مجهزترین کلینیک های زیبایی اصفهان از طریق تماس با شماره تلفن 36703885 - 031 اقدام فرمایید.
موارد منع مصرف راکوتان
- زنان باردار یا شیرده
- افرادی که افسردگی یا بیماری های روحی روانی دارند.
- کودکان زیر ۱۲ سال و افرادی که به سن بلوغ نرسیده اند.
- افراد دارای مشکلات کبدی
- افرادی که سطح چربی خون آنها بالا است.
- افراد مبتلا به بیماری هیپرتونیتامین A که در اثر استفاده زیاد از ویتامین A ایجاد می شود.
- افرادی که از آنتی بیوتیک های تتراسایکلین دار استفاده می کنند.
- افرادی که به ترکیبات سازنده قرص راکوتان آلرژی دارند.
عوارض جانبی راکوتان
- سردرد.
- سطوح بالاتر کلسترول در خون.
- پروتئین یا خون در ادرار.
- در صورت نقص در گلبول های سفید، احتمال ابتلا به عفونت بیشتر است.
- داخل بینی خشک و پوسته می شود و باعث خونریزی خفیف بینی می شود.
- درد یا التهاب در گلو و بینی
- واکنش های آلرژیک مانند بثورات جلدی، خارش. در صورت بروز هرگونه واکنش آلرژیک، مصرف راکوتان را متوقف کرده و با پزشک خود تماس بگیرید.
جوانسازی چهار بعدی با لیزر فوتونا، بدون نیاز به جراحی، به صورت طبیعی پس از چند جلسه باعث جوانی و طراوت پوست می شود. شما می توانید جهت جوانسازی با لیزر فوتونا در اصفهان به کلینیک دکتر رامین مدرسی مراجعه نمایید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36703885 - 031 تماس حاصل فرمایید.
نسخه اصلی مطلب
همه چیز در مورد راکوتان را در سایت دکتر رامین مدرسی بخوانید.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید