جوش های پوستی یکی از مشکلاتی است که درمان آنها گاهی نیاز به صبر زیادی دارد و فرد مجبور به مصرف داروهای مختلفی است، در ادامه به رایچ ترین روش های درمانی و داروهای موجود برای رفع جوش های صورت اشاره می شود.
داروها می توانند شدت و تداوم جوش های پوستی را کنترل کنند. انواع مختلف دارو برای درمان جوش ها در بازار موجود است که تجویز دارو بستگی به نوع جوش ها دارد (برآمدگی، جوش سر سفید، جوش سرسیاه و یا ضایعات کیستیک). این داروها به روش های زیر به بهبود جوش ها کمک می کنند:
بهترین روش درمانی برای جوش ترکیبی از داروهای مختلف است. این داروها ممکن است موضعی باشند که بر روی پوست مورد استفاده قرار می گیرند و یا خوراکی باشند. یا ممکن است دارویی مصرف کنید که حاوی دو داروی مختلف است، به عنوان مثال کلیندامایسین / بنزوئیل پراکسید، ژلی حاوی دو داروی موضعی.
درمان جوش ها بستگی به وجود باکتری یا التهاب دارد. برخی جوش ها فقط دارای برآمدگی قرمز بر روی پوست هستند و هیچ روزنه ای ندارند که جوش های کمدونال نامیده می شوند (comedonal acne). کرم های موضعی و لوسیون ها بهترین تاثیر را بر روی این نوع جوش ها دارند. اما اگر جوش با باکتری یا التهاب و زخم باز همراه باشد، آنتی بیوتیک های خوراکی و ایزوترتینوئین ها بهتر عمل می کنند.
رایج ترین داروهایی که پزشک ها برای درمان جوش استفاده می کنند عبارتند از:
قرص های ضدبارداری با دوز پایین که حاوی استروژن هستند که برای جوش های خفیف و آکنه های قبل از قاعدگی موثر هستند.
مسدود کننده های آندروژن، مانند اسپیرونولاکتون. مسدود کننده های آندروژن برای درمان آکنه موثر هستند. این داروها میزان چربی ساخته شده در منافذ پوست را کاهش می دهند.
طراحی وب سایت پزشکی از جمله خدمات تخصصی گروه نرم افزاری پزشک آنلاین است. این مجموعه با کسب مهارت و تجربه سالها فعالیت در جهت سئو تخصصی سایت پزشکان، توانسته است موفق ترین پروژه ها را ارائه نماید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.