مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع شده ( گوشت های چرب، شیر کامل پر چرب و شکلات) و چربی های هیدروژنه (مارگارین ها و غذاهای فرآیند شده) از طریق افزایش تولید سبوم در پوست، می تواند آکنه را تشدید کند. غذاهای غنی از کربوهیدرات ها ی تصفیه شده ( به ویژه سوکروز) و فقیر از فیبر نیز می تواند تولید سبوم را تحریک کند. حساسیت های غذایی ( معمولا به مغز ها و کولاها) می تواند در افراد مستعد سبب بروز آکنه شود. آکنه ممکن است در اثر ترکیبات حاوی ید مانند فرآورده های کلپ (اشنه دریایی یا کتانجک) یا برخی داروها نیز ایجاد شود.
برای کمک به کم کردن و تکرر شدت آکنه
مصرف غذاهای غنی از چربی های اشباع گوشت های چرب، شیر کامل پر چرب، پنیر ، کره ، شکلات و غذاهای غنی از چربی های هیدروژنه: مارگارین، فرآورده های نانوایی فرآیند شده( شیرینی ها و کلوچه ها) غذا های شور و چرب : چیپس، سیب زمینی سرخ شده ، مغز ها به ویژه بادام و بادام زمینی را کم یا حذف کنید.از سبزی های خام و فرآروده های غله کامل و میوه های تازه و آبمیوه ها، ماهی تازه و غذاهای دریایی بیشتر بخورید.
مکمل های توصیه شده :
ویتامین A :
می تواند در کاهش شدت والتهاب موثر باشد. دوز های بالای ویتامین A فقط تحت نظر پزشک مصرف شود. مقدار توصیه شده 2000-10000mg در روز می باشد.
ویتامین E و سلنیم :
به ویژه در درمان جوش های سر سفید موثر است. مقدار توصیه شده 200-400mg ویتامین E و 200mg سلنیم در روز می باشد.
روی :
شدت و التهاب آکنه را کم می کند. مقدار توصیه شده 80-50 mg در روز می باشد.
گاما- لینولنیک اسید(GLA) :
التهاب را در غدد چربی کم می کند. به همراه 100mg ویتامین E خورده شود. مقدار توصیه شده به صورت 4-2g روغن گل مغربی در روز می باشد.