این عمل جراحی به طور کامل شبیه عمل جراحی آبمروارید بوده با این تفاوت که در این عمل جراحی هنوز عدسی چشم دچار کدورت نشده است و جراح به کمک خارج کردن عدسی و قرار دادن لنز داخل چشمی عیب انکساری بیمار را اصلاح میکند. این روش برای درمان عیوب انکساری به تازگی مطرح شده است و موارد استفاده و عوارض آن کماکان در حال بررسی است. همانگونه که در مورد PIOL مطرح شد این روش هم برای مواردی که قرنیه بیمار بسیار نازک و یا شماره چشم بسیار بالا باشد نسبت به روش جراحی رفرکتیو قرنیه ارجح است.
یکی از خطرات این عمل جداشدگی شبکیه است که به خصوص در افراد نزدیکبین احتمال بروز آن از سایر افراد بیشتر است. در یک گزارش، احتمال جداشدن شبکیه در افراد دارای شماره چشم کمتر از 3- با این عمل، 4 برابر افراد عادی است اما در افراد دارای شماره چشم بالاتر این خطر میتواند 10 برابر افراد معمولی باشد.خطر جدا شدن شبکیه در افراد دوربین کمتر است به همین دلیل روش خارج کردن عدسی طبیعی چشم برای این بیماران بیشتر کاربرد دارد به خصوص که این افراد معمولاً کاندید مناسبی برای PIOL نیستند.
همچنین مطالعاتی در جریان است که نشان میدهد خارج کردن عدسی طبیعی چشم در افراد دوربین دارای اتاق قدامی کمعمق میتواند خطر ایجاد آب سیاه (گلوکوم) را نیز در آینده کم کند.یکی از مشکلات این عمل تعیین دقیق شماره لنز داخل چشمی است. وسایل فعلی قادر به تعیین دقیق شماره لنز داخل چشمی در افراد با دوربینی و نزدیکبینی بالا نیستند. به همین دلیل ممکن است بعد از عمل مقداری عیب انکساری برای بیمار باقی بماند. همچنین به کمک لنزهای موجود امکان اصلاح آستیگماتیسم محدود است و ممکن است برای مقادیر باقیمانده آستیگماتیسم بعد از عمل نیاز به جراحی رفرکتیو لیزری روی قرنیه باشد.
جراحی عیوب انکساری بخش اول
جراحی عیوب انکساری بخش دوم
جراحی عیوب انکساری بخش سوم
جراحی عیوب انکساری بخش چهارم
جراحی عیوب انکساری بخش ششم عوارض و خطرات لیزیک
جراحی عیوب انکساری بخش هفتم عوارض و خطرات لیزیک
نتایج لیزیک چیست و چه انتظاری می توان از آن داشت ؟
جراحی لیزری پی آر کی
روش Custom Ablation
روش لازک
کاشت حلقه در داخل قرنیه
جراحی CK