بیماری کرونر نخستین عامل مرگ و میر درایران و جهان یک سوم مردم دنیا قربانی سکته های قلبی بیماری کرونر که موجب آترواسکلروز می شود در تمام دنیا حتی ایران اولین عامل مرگ و میر محسوب می شود. حدود یک سوم مردم جهان بر اثر سکته های قلبی جان خود را از دست می دهند که عامل آن ناشی از رسوب کلسترول داخل رگ ها است.
میتوان دیابت، استعمال دخانیات ، فشار خون، آلودگی هوا و استرس را عوامل موثر بر بروز بیماری های قلبی برشمرد. فشار خونعامل مهمی در بروز بیماری های قلبی به شمار می رود حال آن که به دلیل خاموش و بی علامت بودن این بیماری حدود 25 درصد مردم جهان به آن مبتلا هستند.
فشارخون بیماری درمان پذیری نیست، بلکه نیازمند پیگیری های درمانی ، دارویی و پرهیز از خود درمانی است.از این رو گرفتن فشار خون از همان دوران بچگی از اهمیت خاصی برخوردار است و از سنین 20 سال به بالا پیگیری مداوم آن اهمیت بیشتری می یابد.
در عین حال پرهیز از مصرف روغن، غذاهای سرخ کردنی و فست فودها و همچنین انجام ورزش و فعالیت های بدنی به عنوان اصلی ترین برنامه روزانه نقش بسیار پر رنگی دراین راستا دارد.
از این رو با فراهم کردن برگزاری این همایش توسط این شرکت فرصتی برای تبادل نظر میان متخصصین قلب، سکته های مغزی و... پیش آمده تا درباره داروهای ضد پلاکت و سایر موارد نیز بحث شود.گاهی برخی از بیماران به صورت همزمان دچار سکته های قلبی و مغزی می شوند بنابراین بررسی میزان و اندازه این دارو برای آنها از اهمیت خاصی برخوردار است.
همچنین هنوز در دنیا مشخص نیست افرادی که استنت می گذارند داروهای ضد پلاکت را به طور متوسط باید تا چه زمانی مورد استفاده قرار دهند؟