شیرین کننده های رژیمی معمولاً به عنوان جایگزین های شکر یا قند استفاده می شوند؛ طعم آنها چندین برابر شیرین تر از شکر است اما مقدار کالری آنها کم و یا بدون کالری هستند. این شیرین کننده ها در خوراکی های مختلف استفاده می شوند و بی خطر بودن آنها توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تأیید شده است،در نتیجه مصرف در حد مجازآنها خطری برای انسان ایجاد نمی کند.همچنینقند خون را بالا نمی برند، در برنامه کاهش وزن به شما کمک می کنند و خطر پوسیدگی دندان را کم می کنند.
شکر سفید یا شکر گرانول همان شکریه که ما هر روزه از آن در مصارف روزانهی مان استفاده میکنیم و در عامه به عنوان سم سفید از آن یاد میشه. این نوع شکر استخراج شده از چغندر و نیشکره و ۹۹ درصد آن را ساکاروز تشکیل میده.
چرا باید این نوع شکر را مصرف کنیم
این نوع شکر ها به خاطر داشتن یک سری ویژگیها به مراتب بهتر از شکر سفید هستند و توصیه میشه به جای آنها استفاده بشه. شکر سفید به محض ورود به دستگاه گوارش، ساختارش شکسته شده و به دو نوع قند گلوکز و فروکتوز تبدیل میشه.
این در حالیه که بدن ما خود گلوکز را در سلولهایش داره و حتی اگر ما آن را اضافه نکنیم خود آن را میسازه و دچار مشکل نمیشه.
حتی برای فروکتوز نیز که بدنمان توانایی ساختنش را نداره هم نیاز به استفاده از شکر نیست و میتونه با مصرف میوهها نیاز بدن به فروکتوز را برطرف کرد زیرا فروکتوز بیش از اندازه توسط کبد به چربی تبدیل میشود و باعث بهم خوردن اندام میشه.
در شکرهای رژیمی، برخلاف شکرهای سفید که به سرعت ساختارشان تجزیه میشه و انرژی شان را آزاد میکنه، بدون آنکه در بدن جذب بشه و بدون هیچ گونه تغییری و به سرعت، به همان شکل که وارد بدن میشه،
از بدن خارج میشه و هیچ گونه کالری و انرژی اضافهای را وارد بدن نمیکنند زیرا ساختار مولکولی شان به شکلیه که تجزیه نمیشه و مولکولها از هم جدانمیشن. در نتیجه بدن توانایی جذب آنها را نداره.
p