چرا باید مصرف قند را نظارت کنیم ؟
انجمن قلب آمریکا به مردم اعلام کرد که به دلیل شواهد موجود در تأثیر قند صنعتی روی بروز مشکلات سلامتی، از قند صنعتی پرهیز کنند. در ادامه به بررسی این مشکلات می پردازیم :
چاقی :
دانشمندان شورای پژوهشی پزشکی دریافتند که خوردن قند زیاد با چاقی ارتباط مستقیم دارد.
بیماری های قلبی :
تحقیقات منتشر شده در موسسه طب داخلی جاما مرگ و میر ناشی از مصرف قند و بیماری های قلبی عروقی را مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیده است که بیشتر افراد بالغ در آمریکا بیشتر از مقدار پیشنهاد شده در یک رژیم غذایی سالم، قند صنعتی مصرف می کنند. آنها همچنین رابطه قابل توجهی بین مصرف قند صنعتی و افزایش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی را یافتند.
دیابت نوع دوم :
با اینکه قند مستقیما باعث دیابت نمی شود اما کسانی که زیاد قند مصرف می کنند به طور معمول دارای اضافه وزن می باشند که فاکتور بزرگی برای ابتلا به دیابت نوع دوم است.سازمان کنترل و پیشگیری بیماری ها در امریکا مینویسد: خیلی از آمریکایی ها مصرف قند بالایی دارند که در بزرگسالان 13 درصد از کالری دریافتی از منابع قندی و شربت های قندی و یا فروکتوز می باشد.
خریداران باید اطلاعات قند موجود در خوراکی ها را بدانند
در بسته بندی خوراکی ها در اروپا و آمریکا اطلاعات قندها های اضافه شده به مواد مصرفی درج نشده است به این خاطر تقریبا غیر ممکن است که ما با استفاده از برچسب غذایی مقدار قند اضافه شده به خواراکی ها را تشخیص بدهیم.پروفسور تیم نواکس مدیر سازمان تحقیقات در مورد ورزش و سلامت دانشگاه کیپ تان واقع در جنوب آفریقا در مجله ای نوشت نوشیدنی های دارای قند که در تبلیغات خود ورزشکاران را مخاطب قرار میدهند بیشتر از ورزشکاران توسط مردم عادی مصرف می شوند. مصرف کنندگان باید بدانند با ورزش میزان جذب قند بیش از حد کاهش میابد .در ضمن بسیاری از قند ها با حجم وسیعی از چربی ها و مواد پرکالری دیگر مانند آرد و تخم مرغ در کیک ها و شکلات ها مصرف می شوند که بصورت تصاعدی ریسک چاقی و بیماری های قلبی را افزایش می دهند .
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون جراحی زیبایی، رادیولوژی و سونوگرافی، کنترل درد و ... بیابید و همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.