حفظ تعادل درمواد مغذی در زندگی های مدرن و پرسرعت امروزی می تواند سخت باشد. قند یکی از این مواد مغذی می باشد که سلول های بدن ما بدون آن می میرند. مصرف زیاد قند به هر شکل ، باعت افزایش خطر ابتلا به بیماری های مختلفی از جمله مشکلات دندانی، چاقی و دیابت نوع دوم می شود .
دانستن اینکه چه مقدار قند در غذایی که می خوریم وجود دارد برای حفظ کنترل سطوح قند می تواند مفید واقع شود . در اینجا به قند (فرآوری شده و طبیعی) موجود در چندین غذایی که روزانه مورد مصرف قرار می گیرد اشاره می کنیم.
قند چیست ؟
قند یک کربوهیدرات ساده است که به متعلق به یک کلاس از مواد شیمیایی شیرین مزه می باشد و در حالت های مختلی وجود دارد. ساکاروز، لاکتوز و فروکتوز سه نوع از حالت های اصلی قند هستند . با اینکه سلولهای بدن ما برای ادامه بقا به قند ( گلوکوز ) نیاز دارند اما مصرف زیاد آن باعث مشکلات بیشماری برای سلامتی خواهد شد.
قند اضافه شده ( صنعتی ) هیچ ارزش غذایی ندارد و مصرف بیش از اندازه آن باعث خراب شدن دندان، بیماری دیابت و چاقی می شود. انجمن قلب آمریکا ( AHA ) اعلام کرد قند صنعتی بدون ماده مغذی و خالی از کالری است که می تواند اضافه وزن و حتی چاقی به دنبال داشته باشد و البته سلامت قلب را نیز کاهش دهد. دانستن اینکه چه مقدار قند صنعتی در غذا و نوشیدنی های روزمره مورد استفاده ما قرار دارد برای سلامتی امری حیاتی است.
ادامه دارد ...
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون جراحی زیبایی، رادیولوژی و سونوگرافی، کنترل درد و ... بیابید و همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید