توصیه های رسمی برای مصرف کافئین در دوران بارداری
در مقاله ای که توسط وِنگ و همکارانش در سال 2008 منتشر شد، ابهاماتی در مورد میزان مناسب مصرف کافئین در دوران بارداری مطرح شد و سازمان های مختلف را واداشت تا توصیه های مختلفی را ارائه دهند. به دنبال تحقیقات انجام شده در انگلستان در همان زمان، سازمان استانداردهای مواد غذایی خواستار محدودیت مقادیر بیشتر از 200 میلی گرم کافئین برای زنان باردار شد و این مقدار مشابه مقداری است که موسسه مارچ آو دایمز آیالات متحده توصیه کرده است. در سال 2015، ESFA نظریه علمی خود در مورد کافئین را منتشر کرد وتوصیه نمود که زنان باردار مصرف کافئین خود را تا 200 میلی گرم در هر روز کاهش دهند. یک فنجان معمولی قهوه حاوی حدد 80 تا 85 میلی گرم کافئین می باشد.
نتیجه گیری
شواهد علمی موجود وجود ارتباطی بین مصرف کافئین و پیامدهای نامطلوب تولیدمثلی یا جنینی را تایید نمی کند. مطالعات انجام شده در دهه گذشته شواهد متقاعدکننده ای را حاصل نمی کند که نشان دهد مصرف متعادل کافئین (200 میلی گرم در روز از تمام منابع و نه فقط قهوه) خطر بروز مشکلات مربوط به تولید مثل را افزایش می دهد. به طور کلی، ارتباطی با نا باروری، زایمان زودرس و ناهنجاری های مادرزادی مشاهده نمی شود. به دلیل تاثیرات منفی زیادی که در ارتباط با مصرف کافئین گزارش شده است، علاقه زیادی برای انجام مطالعه در مورد ناباروری و رشد جنین ایجاد شده است.
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.