دکتر منصور ریسمانچیان
نایب رییس انجمن ارتقا سلامتی و بهبود تغذیه
عضو انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران
مطالعات اخیر که در شماره فوریه 2015 ژورنال کانسر (سرطان ) نیز چاپ شده است نشان می دهد که مصرف زیاد لیکوپن که یک آنتی اکسیدان طبیعی است ، در زنان پس از یائسگی خطر سرطان کلیه را کم می کند .پیش از این ثابت شده بود که لیکوپن اگر از منابع غذایی بدست آید خطر سرطان پستان و پروستات را نیزکاهش می دهد . منابع لیکوپن شامل گوجه فرنگی و بویژه محصولات حاصل از آن ، هندوانه ، گریپ فروت صورتی و پاپا یا (انبه هندی ) می باشد .
در علم تغذیه تاکید می شود که گوجه فرنگی اگر بصورت له شده و پخته باشد مانند رب و سس گوجه (البته اگر تقلب در آن نباشند ) و یا گوجه درون املت دارای لیکوپن بیشتری می باشد . (نویسنده )
"Antioxidant micronutrients and the risk of renal cell carcinoma in the Women's Health Initiative cohort," featured in the Feb. 15 issue of Cancer.
از این مطالب برای سلامتی ، بهبود شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید و ما را به دیگران معرفی فرمایید .