سوالات پزشکی :
سوال :

سلام. میخواستم بدونم آیا فیناستراید یا دوتاستراید در صورتی که نوع ریزش مو آندروژنیک نباشد , باعث تشدید روند مینیاتوری شدن و ریزش مو میشود؟ بطور مثال مدل ریزش مویی که در آن ریزش و نازک شدن بطور یکنواخت در تمام روی سر هست و مقداری هم در اطراف و پشت سر و receding hairline (خط رویش موی عقب رونده) بارزی ندارد را میتوان آندروژنیک دانست و آیا مصرف بازدارنده های dht مانند فیناستراید و دوتاستراید در این مورد صحیح میباشد و مشکل را تشدید نمیکند؟ سپاسگزارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر. باعث تشدید روند مینیاتوری شدن و ریزش مو نمیشود به احتمال زیاد نیست. ولی باید معاینه شوید تا دقیق پاسخ بگیرید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر پوست من نازک و مویرگ های قرمر زنگ زیر پوست صورتم مخشخصه و اطراف اونا هم قرمزه اینجور که تحقیق کردم لیزر ipl و pdl موثره من دانش اموزشم قبلا فراکشنال کردم تا یک هفته قرمزی و... خواستم بدونم کدوم لیزر بالا برای مشکل من ماسب تره و دوان نقاهت کمتری داره و چقد طول میکشه تا بتونم برم مدرسه بعد از لیزر؟ و یکم مویرگ هام نازک و باریک قبلایه دکتر رفتام میگفت لیزر برای این عروق اثر نداره درست گفته؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای نظر دقیق باید معاینه شوید ولی هر دو موثرند ولی بعد از PDL حدود یک هفته کبودی دارید که با IPL این طور نیست ولی بعد از هر دو میتوانید به مدرسه بروید. [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.دختری 25 ساله هستم از 10-11 سالگی ویتیلیگو دارم.فک نمیکنم درمانی باشه که استفاده نکرده باشم(به غیر از لیزر که به علت پراکندگی لکه ها پزشک توصیه نکرد)2سال منوبنزون استفاده کردم خوب بودولی متاسفانه دیگه تولیدنمیشه ومن بلاتکلیف موندم.لطفا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر در حال حاضر پوستتان را سفید کرده اید انواع دیگر مونو بنزن را استفاده نمایید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس لینک مستقیم این سوال

سوال :

بنده یک پسرجوان 27 ساله هستم و بیماری من از 19 سالگی شروع شده بنده روی صورت و روی پوست پشت بدنم جوش زده و هرکاری می کنم از بین نمیرود. انواع داروها و صابون ها را استفاده کرده ام ولی چاره ساز نبوده است . احساس میکنم زیر پوست بنده لایه ای از چربی یا شاید حتی چرک (نمیدانم) وجود دارد در حالت های زیر ظاهر می شود. 1. اصلاح نکردن صورت(حتی کمتر از دو روز) 2. استفاده نکردن از صابون های آنتی باکتریال 3. تماشای فیلم های صحنه دار (هرچند کم باشد) 4. مصرف غذاهای مقوی 5. نرفتن به حمام (کمتر از دو روز) بنده آزمایش Check Up هم داده ام و تمامی پارامترها نرمال هستند. لطفا بنده را راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر پوستتان چرب باشد با شستشوی مداوم بهبود زیادی دارید اگر موثر نبود باید داروی خوراکی مصرف نمایید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر. دو تا سوال داشتم. ممنون می شوم اگر پاسخ دهید. 1. علت پوسته پوسته شدن اطراف ناخن چه می تواند باشد؟ 2. ضدآفتاب فیزیکال و ضدآفتاب مینرال یکی هستند؟ و آیا می توان این ضدآفتاب ها را برای دور چشم هم استفاده کرد؟ با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

. 1. علت پوسته پوسته شدن اطراف ناخن چه می تواند باشد؟ علت زیادی دارد ولی معمولا خشکی پوست است 2. ضدآفتاب فیزیکال و ضدآفتاب مینرال یکی هستند؟ بله و آیا می توان این ضدآفتاب ها را برای دور چشم هم استفاده کرد؟ باید روی کرم را بخوانید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام من هر چند وقت یک چوش بسیار بزرگ میزنم به اندازه هزار چوش با توجه به اینکه 49 سال سن دارم که این جوش درد هم داره یه مدتی دکوتان منصرف کردم خوب بود ولی دوباره هنوز اون جوش پیداش شده لطفا چکار کنم ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید باید عملش کنید شاید یک کیست است که چند وقت یکبار ملتهب میشود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

آقای دکتر بعد از اینکه رنگ مو بروی ریشه موهام گذاشتم تمام فرق سرم پر از جوشهای تاولی آبدار شده و تمام موهام به هم چسبندگی پیدا کرده لطفا راهنمایی بفرمائید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا به رنگ مو حساس بوده اید باید درمان ضد التهاب انحام دهید تا درمان کامل ادامه شود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام و خسته نباشید . بنده پسر20 ، سالمه وریش و سیبلم کم پشت هستند : یعنی سیبیلم که در می آید نازک و مشکی مانند نیست و بیشتر قسمت های بالایی لبم زودتر در می آیند و وسط سیبیلم هم در میاد ولی نازک خط ریشم و زیر چانه ام هم بد فرم در میاد و مجبورم هر بار با تیغ بزنمشون و بقیه صورتم موهای کرکی دارن . و وسط موهای سرم احساس میکنم کمی خالی شده است . ولی موهای سینم و زیربغلم دراومده از چی میتونه باشه ؟ باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای مو شاید زمینه ارثی دارید و برای ریش احتمالا طی سالهای بعدی کامل میشود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دکتر انشالله خدا خیرت بده واقعا دستت درد نکنه به مردم خدمت میکنی اجر بزرگی داره/ اقای دکتر من چند ساله بیماری تلانزکتازی دارم پوستم رگ های قرمز و قرذمزی خفیفی داره خیلی دکتر رفتم و تحقیق کردم تا فهمیدم لیزر pdl و ipl تنها چاره است حال ا کدوم بهتره و ایا حتما جوب میگیریم؟ و شنیدم pdl تا دو هفته کبودی داره و من باید برم دانشگاه و دوس ندارم با صورت کبود برم چکار کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

هر دو اگر توسط پزشک ماهری انجام شود خوب است pdl کبودی میدهد. هر دو چند جلسه نیاز دارد [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال لینک مستقیم این سوال

سوال :

آقای دکتر من حدود 1ماه و نیم قبل بوتاکس بالای پیشانی زدم و از همون موقع پلک فوقانی من افتادگی پیدا کرده باید چکار کنم تا رفع بشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا کمی پایین تزریق شده است باید صبرکنید تا اثر آن برود. [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس جوانسازی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

با عرض سلام من در سن 4 سالگی از ناحیه گردن و سینه دچار سوختگی شدم و اکنون که 29 ساله هستم هنوز جای اسکار سوختگی به مقدار زیادی وجود دارد. میخواستم بدانم لیزر چند درصد باعث بهبود این اسکار میشود و از لیزهای non ablative و ablative کدامیک مناسبتر می باشد؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

همه چیز بستگی به اندازه و نوع اسکار دارد شاید تا 90% بهبود هم باشد ولی بستگی به ضایعه دارد. نوع لیزر هم به نوع اسکار بستگی دارد [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر دختری 29 ساله هستم که و روی صورتم جوش های بزرگ چرکی دارم برای درمان جوشها از قرص راکوتان به مدتی که پزشک برام تجویز کرده بود استفاده کردم پوستم کاملا صاف شده بود بعد از مدتی تقریبا یکسال دوباره جوش درآوردم که ایندفعه برام سیپروترون کامپاوند رو تجویز کردند بعد از مدتی جوشهام کم کم خوب شدند حدود یکسال هست که این قرص رو مصرف میکنم ولی الان باز هم یواش یواش جوشهای چرکی روی صورتم پدیدار میشن خیلی وقته که از آنتی بیوتیک ها استفاده نکردم و بعضی وقتها به صورتم آکنوپال میزنم دوباره این جوشهای بزرگ چرکی روی صورتم دارن درمیان نمیدونم چیکار کنم شما برام چی پیشنهاد میکنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر پریود شما منظم است آنتی بیوتیک مفید است ولی اگر نه باید همان درمان هورمونی را انجام دهید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر ممنون از اینکه زود جواب دادید جسارتا میشه راجبه اون روش تزریق اسید به جای جوش فرورفته کمی توزیح بدید که چطور باعث رفع این مشکل میشه یا لینکی بزارید سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اسید باعث تخریب کم محل میشود و بدن بدلیل ترمیم این زخم کلاژن تولید میکند که باعث پرشدن میشود [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام دكتر شوشتري خسته نباشيد حدود 16 روزه عمل بيني انجام دادم دكترجان روي بيني و كنارآن و داخل تاج ابروهايم جوشهاي سرسفيد كوچكي زدم البته ناگفته نماند پوست صورتم خيلي خيلي چرب شده و اطراف آن جوشهاي ريز و سرسفيد زدم ترا خدا من چكار كنم تااز شر جوشها و چربي صورتم راحت شوم ، عزت زياد خدا نگهدارتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا بدلیل عمل و چسب است. بهتر است بایک محلول شستشو ملایم بشویید و از یک محلول آنتی بیوتیکی مثل کلیندا استفاده نمایید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام.خسته نباشید.آقای دکتر به نظرشما برای رفع جوش های قرمز وسرسیاه وسرسفید وهم چنین رفع چاله های کوچک ناشی از جای جوش ژل ترتینوئین 05/0درصد بهتره یا آکنومگا200اکسفولیاک یا ژل اکسفولیاک یا لوسیون اکسفولیاک؟در واقع قدرت لایه برداری کدوم بیشتره؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید.تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

جوشهای سرسیاه وسفید و جوشهای قرمز هر کدام ماهیت جدایی دارند و طبعا درمان متفاوتی هم دارند. چاله های فرو رفته هم با لیزر بهبود میابند [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اسکار آکنه لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام اقای دکتر خانم 22 ساله هستم 3 روز پیش دو تا انگشتمو با بخار سوزوندم (در حد 2-3 سانت) و از درمان خانگی (سفیده تخم مرغ ونمک و پماد زینک اکساید استفاده کردم. بعد یه روز یه انگشتم تاول زد ویکیش هم داره خوب میشه برای اینکه سریعتر خوب شه و جاش نمونه چیکارکنم؟ با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کرمهای ترمیم مثل سیکالفیت خوب است [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیسوختگی لینک مستقیم این سوال

سوال :

باسلام جناب دكتر - روز جاري كودك يكساله بنده كه بتازگي شروع به راه رفتن نموده است تعادل خود را از دست داده و با صورت به لبه تيز ديوار برخورد ميكند و متاسفانه ابروي سمت راست بصورت مورب از بالاي ابرو تا زير ابرو ( بصورت / ) شكافته ميشود به مركز جراحي مراجعه نموديم و نسبت به بخيه ابرو اقدام نمودند.حال با توجه به اينكه بخيه با نخ پلاستيك انجام شد و تا حد امكان از زير پوست بخيه انجام پذيرفت لطفآ جهت رفع اثر بخيه ارائه طريق فرماييد. آيا نياز به استفاده از دارو و يا كرم خاصي ميباشد پيشاپيش از توجه شما سپاسگذارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید کرمها ترمیم بعد از بخیه مفید باشد کرم سیکالفیت مفید است [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لینک مستقیم این سوال

سوال :

با سلام جناب آآقای دکتر شوشتری، من بیمار خودتون هستم،جهت درمان جوش صورت مراجعه کردم و 4 ماه راکوتان مصرف کردم که بهبودی حاصل شد، 8 ماه گذشته و دوباره جوش میزنه صورتم،ضمن این که جدیدا دچار لک صورت هم شدم که در حال حاضر کرم ضد لک گرندل استفاده میکنم.برای حل مشکلم چه باید کرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به شدت جوش دارد اگر کم باشد با درمان موضعی کنترل میشود ولی اگر زیاد باشد لازم است که دوباره داروی خوارکی مصرف نمایید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر خسته نباشین من دختری 25 ساله ام که به طور مادرزادی پوست صورتم سیاهه میخواستم منو راهنمایی کنین با چه روشی می تونم سفید شم یه جایی خودندم کرم منوبنزن سفید می کنه ولی عوارض داره نظرتون چیه در این مورد؟؟؟ لطفا منو راهنمایی کنین با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من از این کرم استفاده نکنید. بهتر است فقط ضد آفتاب برنید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب تیرگی پوست لینک مستقیم این سوال

سوال :

سلام آقای دکتر،پسری 22ساله هستم قراره به مدت 6 ماه در معرض آفتاب قرار بگیرم،صورتم خیلی چربه آخرین رواکوتانی که استفاده کردم واسه جوش 6ماه پیشبود ه الانم از محلول کلیندا مایسین شبا استفاده میکنم سوالم اینه: چه ضد آفتابی بزنم که باعث جوش نشه؟ تا حالا دکتر چن نمونه بهم داده ولی همش باعث جوش شده(پوستم سفیده و روشنه) و آیا تو این مدت قرصی یا چیز دیگه ای هم هست که کمک کنه؟ ممنون از راهنمایتون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید ضد آفتاب hyseke برای شما مفید باشد اگر هنوز صورت چربی دارید راکوتان بیشتری باید زیر نظر پزشک مصرف نمایید [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت لینک مستقیم این سوال

ریزش مو و علت آن

کشف دارویی برای بازتولید سلول های شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روشهای جراحی سرطان کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا مشکلات جنسی می تواند ازعلائم دیابت باشد؟

با انواع چروک پوست صورت آشنا شوید

بررسی آسیب ریشه های عصبی گردن

سلولیت و جدیدترین روش درمان آن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اختلالات تشنجی ( صرع ) در بارداری