سلام اقای دکتر پوست من نازک و مویرگ های قرمر زنگ زیر پوست صورتم مخشخصه و اطراف اونا هم قرمزه اینجور که تحقیق کردم لیزر ipl و pdl موثره من دانش اموزشم قبلا فراکشنال کردم تا یک هفته قرمزی و... خواستم بدونم کدوم لیزر بالا برای مشکل من ماسب تره و دوان نقاهت کمتری داره و چقد طول میکشه تا بتونم برم مدرسه بعد از لیزر؟ و یکم مویرگ هام نازک و باریک قبلایه دکتر رفتام میگفت لیزر برای این عروق اثر نداره درست گفته؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای نظر دقیق باید معاینه شوید ولی هر دو موثرند ولی بعد از PDL حدود یک هفته کبودی دارید که با IPL این طور نیست ولی بعد از هر دو میتوانید به مدرسه بروید. [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال

تلفن : 91620100 - 031

پیشگیری از آسیب های مینا

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

رادیوگرافی تشخیص شکستگی دنده در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بیماری پوستی پسوریازیس را بشناسیم

نشانه های سرطان سینه

درمان بیرون زدگی دیسک گردن با لیزر

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درمان خطوط پیشانی با تزریق بوتاکس

طب جامع اسلامی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

خواص غلات سبوس دار در حفظ سلامت قلب و چشم ها

چرا میل به شیرینی خوردن داریم؟؟