بنده یک پسرجوان 27 ساله هستم و بیماری من از 19 سالگی شروع شده بنده روی صورت و روی پوست پشت بدنم جوش زده و هرکاری می کنم از بین نمیرود. انواع داروها و صابون ها را استفاده کرده ام ولی چاره ساز نبوده است . احساس میکنم زیر پوست بنده لایه ای از چربی یا شاید حتی چرک (نمیدانم) وجود دارد در حالت های زیر ظاهر می شود. 1. اصلاح نکردن صورت(حتی کمتر از دو روز) 2. استفاده نکردن از صابون های آنتی باکتریال 3. تماشای فیلم های صحنه دار (هرچند کم باشد) 4. مصرف غذاهای مقوی 5. نرفتن به حمام (کمتر از دو روز) بنده آزمایش Check Up هم داده ام و تمامی پارامترها نرمال هستند. لطفا بنده را راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر پوستتان چرب باشد با شستشوی مداوم بهبود زیادی دارید اگر موثر نبود باید داروی خوراکی مصرف نمایید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

شایعترین علت درد زانو در جوانان و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر فرکشنال درمانی مناسب برای جای جوش صورت

آیا لیزر برای درمان جوش صورت مفید است؟

علل ترشح از نوک پستان چیست ؟

باورهای غلط درباره سفید شدن موها

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آنالیز پوست چیست و چه کاربردی دارد؟

درمان مویرگهای کنار بینی با لیزر

رژیم غذایی برای کبد چرب ـ قسمت دوم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]