سلام دکتر انشالله خدا خیرت بده واقعا دستت درد نکنه به مردم خدمت میکنی اجر بزرگی داره/ اقای دکتر من چند ساله بیماری تلانزکتازی دارم پوستم رگ های قرمز و قرذمزی خفیفی داره خیلی دکتر رفتم و تحقیق کردم تا فهمیدم لیزر pdl و ipl تنها چاره است حال ا کدوم بهتره و ایا حتما جوب میگیریم؟ و شنیدم pdl تا دو هفته کبودی داره و من باید برم دانشگاه و دوس ندارم با صورت کبود برم چکار کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

هر دو اگر توسط پزشک ماهری انجام شود خوب است pdl کبودی میدهد. هر دو چند جلسه نیاز دارد [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیآی پی ال

تلفن : 91620100 - 031

بوتاکس

دکتر وحید علیخانزاده [ پوست و مو ]

توصیه هایی جهت درمان لاغری صورت

مراقبت از انواع پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علت انحراف چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان خطوط و چین و چروک گردن با لیزر

درمان ریزش مو با پی آر پی

جراحی عیوب انکساری بخش ششم عوارض و خطرات لیزیک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

کاشت مو اکسیری برای جوانی دوباره

سندرم مین یا سندرم مفصل توراکو لومبار