سلام و خسته نباشید . بنده پسر20 ، سالمه وریش و سیبلم کم پشت هستند : یعنی سیبیلم که در می آید نازک و مشکی مانند نیست و بیشتر قسمت های بالایی لبم زودتر در می آیند و وسط سیبیلم هم در میاد ولی نازک خط ریشم و زیر چانه ام هم بد فرم در میاد و مجبورم هر بار با تیغ بزنمشون و بقیه صورتم موهای کرکی دارن . و وسط موهای سرم احساس میکنم کمی خالی شده است . ولی موهای سینم و زیربغلم دراومده از چی میتونه باشه ؟ باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای مو شاید زمینه ارثی دارید و برای ریش احتمالا طی سالهای بعدی کامل میشود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

هایفوتراپی موثرترین روش رفع غبغب

تشخیص بزرگی پروستات یا سونوگرافی

برای جوانسازی فیلر بهتر است یا بوتاکس؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

خطوط ماریونت کجا قرار دارند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

عمل جراحی پروستاتکتومی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چه کسانی کاندید کاشت ابرو هستند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای رفع و درمان گودی زیر چشم

چالش سی روز دیسیپلین اصول کاهش وزن (14)

نکاتی راجع به پیوند موی طبیعی