سلام آقای دکتر. دو تا سوال داشتم. ممنون می شوم اگر پاسخ دهید. 1. علت پوسته پوسته شدن اطراف ناخن چه می تواند باشد؟ 2. ضدآفتاب فیزیکال و ضدآفتاب مینرال یکی هستند؟ و آیا می توان این ضدآفتاب ها را برای دور چشم هم استفاده کرد؟ با تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

. 1. علت پوسته پوسته شدن اطراف ناخن چه می تواند باشد؟ علت زیادی دارد ولی معمولا خشکی پوست است 2. ضدآفتاب فیزیکال و ضدآفتاب مینرال یکی هستند؟ بله و آیا می توان این ضدآفتاب ها را برای دور چشم هم استفاده کرد؟ باید روی کرم را بخوانید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

درمان دارویی ضد وسواس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

فتق بیضه ها چیست؟

چه عواملی بر مدت زمان ماندگاری بوتاکس تاثیر گذارند؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

ورزش و ماه مبارک رمضان

آنچه قبل از عمل بلفاروپلاستی باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

همه چیز در مورد هیستروسالپنگوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آلزایمر و تاثیر آن در گفتار

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]