سلام.دختری 25 ساله هستم از 10-11 سالگی ویتیلیگو دارم.فک نمیکنم درمانی باشه که استفاده نکرده باشم(به غیر از لیزر که به علت پراکندگی لکه ها پزشک توصیه نکرد)2سال منوبنزون استفاده کردم خوب بودولی متاسفانه دیگه تولیدنمیشه ومن بلاتکلیف موندم.لطفا راهنمایی کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر در حال حاضر پوستتان را سفید کرده اید انواع دیگر مونو بنزن را استفاده نمایید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس

تلفن : 91620100 - 031

کاشت ابرو به روش FUT مزایا،عوارض و مراقبت های لازم

دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
ناهنجاری های رشدی فک و صورت چگونه اتفاق می افتددکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]
انواع مشکلات و بیماری های ناخندکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
دیابت و بارداری ( قسمت اول )شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]
چه زمان باید برای درمان گودی کمر به پزشک مراجعه کرد؟دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]
پلی کلینیک تخصصی ارتوپدی فنی دکتر فروغدکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
نکات مهمی که قبل لیزر موهای زائد حتما باید بدانیدکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
روشهای درمان رشد بیش از حد سینهدکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]
مدت بیحسی سر بعد از کاشت مودکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]
برداشتن ضایعات پوستی آلت تناسلی مردان چگونه انجام می شود؟دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]