سلام آقای دکتر ممنون از اینکه زود جواب دادید جسارتا میشه راجبه اون روش تزریق اسید به جای جوش فرورفته کمی توزیح بدید که چطور باعث رفع این مشکل میشه یا لینکی بزارید سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اسید باعث تخریب کم محل میشود و بدن بدلیل ترمیم این زخم کلاژن تولید میکند که باعث پرشدن میشود [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت اول

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

IVF آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع کم شنوایی و راه های درمان آن

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اسپرماتوسل (کیست حاوی اسپرم) چیست؟

بیماری لوپوس چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

لیزر ان دیاگ برای درمان عروق واریسی

هیدروسل (آب اوردگی بیضه ) چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بعد از تزریق ژل چه نکاتی را باید رعایت کرد؟