سلام آقای دکتر دختری 29 ساله هستم که و روی صورتم جوش های بزرگ چرکی دارم برای درمان جوشها از قرص راکوتان به مدتی که پزشک برام تجویز کرده بود استفاده کردم پوستم کاملا صاف شده بود بعد از مدتی تقریبا یکسال دوباره جوش درآوردم که ایندفعه برام سیپروترون کامپاوند رو تجویز کردند بعد از مدتی جوشهام کم کم خوب شدند حدود یکسال هست که این قرص رو مصرف میکنم ولی الان باز هم یواش یواش جوشهای چرکی روی صورتم پدیدار میشن خیلی وقته که از آنتی بیوتیک ها استفاده نکردم و بعضی وقتها به صورتم آکنوپال میزنم دوباره این جوشهای بزرگ چرکی روی صورتم دارن درمیان نمیدونم چیکار کنم شما برام چی پیشنهاد میکنید؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر پریود شما منظم است آنتی بیوتیک مفید است ولی اگر نه باید همان درمان هورمونی را انجام دهید [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

برخی اثرات مضر ویتامین دی مکمل

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

گوشت اضافه بعد از عمل زیبایی پلک

درمان تعریق کف دست با بوتاکس

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آیا لازم به انجام چند باره ی کرایو لیپولیز است؟

معرفی روشهای کاشت مو

چند وقت بعد از بلفارو میشود بوتاکس کرد؟

آیا من معتاد به اینترنت هستم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]