سلام. میخواستم بدونم آیا فیناستراید یا دوتاستراید در صورتی که نوع ریزش مو آندروژنیک نباشد , باعث تشدید روند مینیاتوری شدن و ریزش مو میشود؟ بطور مثال مدل ریزش مویی که در آن ریزش و نازک شدن بطور یکنواخت در تمام روی سر هست و مقداری هم در اطراف و پشت سر و receding hairline (خط رویش موی عقب رونده) بارزی ندارد را میتوان آندروژنیک دانست و آیا مصرف بازدارنده های dht مانند فیناستراید و دوتاستراید در این مورد صحیح میباشد و مشکل را تشدید نمیکند؟ سپاسگزارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر. باعث تشدید روند مینیاتوری شدن و ریزش مو نمیشود به احتمال زیاد نیست. ولی باید معاینه شوید تا دقیق پاسخ بگیرید [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

مواد مغذی ویتامین ها و پروتئین ها

اشتباهات رایج در مورد ضدآفتاب ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مزایای بکارگیری لیزر اندولیفت چیست؟

تفاوت مزوتراپی و پی آر پی در چیست؟

بیماری های پوستی دوره سالمندی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

کولین چیست؟

علل نياز به جراحي و علل عدم موفقيت در جراحي فتق ديسك

روشهای گونه گذاری

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

روش های مراقبتی از پوست چرب