مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
آیا رنگ مو باعث ریزش مو میشود؟دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ] بالا کشیدن دائمی ابرو با چه روشهایی انجام می شود؟دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ] درمان ناتوانی جنسی در مرداندکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] پلاسماجت چیست و چه کاربردی دارد؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] چند توصیه برای بیماران مبتلا به پر کاری صوتیلیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ] ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ] بیماریهای ریه و دستگاه تنفسی کودکاندکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ] همه چیز درباره لیزر موهای زائددکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت