مواد قندی نیز همانند نمک موجب افزایش فشارخون می شوند
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irپژوهشگران می گویند نتایج تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مواد قندی هم مثل نمک فشارخون را افزایش می دهد.
برخلاف نظر سابق که کارشناسان بر اساس آن نمک را تنها عامل افزایش فشارخون می دانستند ، نتیجه تحقیقی در آمریکا نشان می دهد، زیاده روی در خوردن شکر و شیرینی نیز فشارخون را افزایش می دهد.
زیاده روی در خوردن غذاهای حاوی مواد قندی چون ذرت، یا نوشیدن روزانه بیش از دو فنجان نوشابه های شیرین گازدار، تا سی درصد فشارخون را افزایش می دهد.

با توجه به اینکه در این تحقیق عوامل فیزیولوژیکی تاثیر مواد قندی در افزایش فشارخون مشخص نشده است، نتیجه به دست آمده با تردید برخی از پزشکان مواجه شده است.
در این تحقیق وضع چهار هزار و پانصد نفر از افرادی که هیچگاه مبتلا به فشارخون نبوده اند در مدت چهار سال بررسی شد.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
راههای کاهش گرگرفتگیدکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] تربیت کودکان بیش فعاالدکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ] کنترل وزن و کاهش وزن در ورزشکارانشهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ] روشهای تشخیصی در ناباروری مرداندکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ] درمان جای جوش یا اسکار آکنهدکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ] درمان گردن درد حاد و مزمن با فیزیوتراپیدکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] آیا ملانوم قابل درمان است ؟دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت