روغن ماهی وpolyunsaturated fatty acids 3-omega
استفاده از روغن ماهی سبب کاهش فشارخون شده است. این اثر احتمالا بدلیل بهبودی در مکانسیم های وازودیلاتاتوری که مستقل ازاندوتلیوم هستندو کاهش غلظت ادهیژن مولکولهای محلول می باشد.خوشبختانه خوردن ماهی زیاد خطر بیماری کرونر. استروک ومرگ ناشی از تمام علل راکم میکند.
کافئین
کافئین ممکن است بطور حاد فشار خون را افزایش دهد ولی سریعا به این اثرپرسوری تحمل ایجاد میشود.بنابرین نیازی به محدودیت مصرف کافئین نیست.
سایر فاکتورها
اگر چه مطالعات اپیدمیولوزیک ارتباط معکوس بین پروتئین رزیم وفشار خون مشاهده کرده ادند ولی درNational healt and nutrition examination survey 111پبروتئین بالا ارتباط مثبتی با فشارخون سیستول داشت.دریک مطالعه مقدماتی مصرف l ارزینین فشار خونرا کم کرد.در کل اثرات مشخص شده برای پروتئین ثابت نشده است.
بعلاوه پیاز.سیروکربوهیدراتها اثرات منطقی و مشخص شده ای روی فشار خون ندادند.توجه به موارد فوق سبب میشود تعداد قابل ملاجظه ای از بیماران یا نیاز به دارو نداشته باشند یا با کمترین میزان دلرو بیماری انها کنترل شود گر چه این بدین مفهوم نمی باشد که درمان دارویی در افراد پر خطر به تاخیر بیفیتد.
نسخه اصلی مطلب رژیم نوین برای کاهش فشار خون ( بخش سوم ) را در سایت شهزاد محمدیان بخوانید.