تنگی مجرای ادرار یکی از بیماری های کلیه و مجاری ادرار است؛ این بیماری ممکن است افراد را با هر سن و جنسیتی درگیر کند و مشکلات فراوانی برایشان ایجاد نماید. یکی از شکایت رایج افراد مبتلا به تنگی مجرای ادرار، تخلیه قطره قطره ای یا عدم تخلیه ادرار است. در مواردی هم آقایانی که با تنگی مجرای ادرار مواجه هستند، به علت عدم تخلیه مایع منی ممکن است با شکایت ناباروری به پزشک مراجعه کنند.در ادامه این بحث، به بررسی تنگی مجرای ادرار و روشهای درمانی آن خواهیم پرداخت.
مجرای ادرار لوله ای است که ادرار را از مثانه به بیرون از بدن هدایت می کند. معمولاً مجرای ادرار به اندازه است که جریان ادرار به راحتی از آن عبور کند ولی گاهی مجرای ادرار باریک می شود و این شرایط، بر جریان ادرار تاثیر گذار است و آن را محدود می کند. این عارضه با نام تنگی مجرای ادرار شناخته می شود. معمولاً تنگی مجرای ادرار بیشتر در مردان دیده می شود.
همچنین بخوانید : جراحی استنت تنگی مجرای ادرار به چه علت انجام میشود؟
به طور کلی روشهای درمان تنگی مجرای ادرار دو دسته هستند که با توجه به شدت عارضه و به تشخیص متخصص اورولوژی، انجام می شوند. این روشها عبارتند از:
برای مطالعه توضیحات بیشتر در ارتباط با روشهای درمان تنگی مجرای ادرار کلیک کنید.
واریکوسل یکی از مشکلات شایع در آقایان است که در صورت عدم درمان ممکن است عوارض غیر قابل جبرانی برای فرد در پی داشته باشد. همشهریان گرامی! با مراجعه به متخصص ناباروری مردان از مزایای درمان واریکوسل در اصفهان بهره مند شوید.